Nieuwe informatie over Gears of War 3? *update 16:10*

Radical 9 april 2010 om 01:54 uur

Epic Games heeft in samenwerking met Microsoft Game Studios al twee goedverkopende delen neergezet in de Gears of War-serie en de grote vraag blijft nog altijd wanneer er een derde deel aangekondigd gaat worden. Daar zal dit bericht ook niet over gaan, maar wel over de informatie die magazine Edge in handen claimt te hebben.

Volgens een bron van Edge dicht bij het project die eerder al claimde dat Gears of War 3 in april 2011 moest uitkomen heeft nu nog wat informatie gegeven aan de redactie. Zo zou je de beschikking krijgen over granaten die door de grond heen kunnen gaan om een schuilplaats van de Locust te bereiken, komen er mech suits om flink chaos mee te schoppen en moet het zich afspelen in de zomer met nieuwe omgevingen zoals een onderwater locatie.

Neem het uiteraard met een groot korreltje zout, want het zal niet de eerste keer zijn dat het totale onzin is. Mocht er toch iets van waar zijn, dan zal een aankondiging hoogstwaarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. Voorlopig houdt Microsoft de tanden stijf op elkaar en is Gears of War 3 dus nog niet officieel aangekondigd.

Update: 'Toevallig' zet Microsoft per ongeluk de aankondiging online. Hoe dan ook knap staaltje marketing van Epic en Microsoft.

Reageer