Pathe gooit de deuren dicht voor laatkomers

RDJ134 8 september 2011 om 17:39 uur

Naar de bioscoop gaan is gewoon fookin' duur met tussen de tien en vijftien euro voor een kaartje, en dan heb ik het niet eens over de mensen die bellen of tijdens de film met hun telefoon zitten te spelen. Maar binnenkort zal Pathe nu ook de laatste bezoekers weg jagen door voor gevangenis bewaarder te gaan spelen, want wie nu te laat komt zal letterlijk voor een gesloten deur komen te staan. De grote bioscoop ketengaat namelijk de zaaldeuren op slot zetten, wat handig is in geval van brand of als mensen naar de WC willen gaan. Dan moet je realiseren dat een abonnement op de nieuwsgroepen zo rond de zeven Euro per maand is en je gewoon in 1080p een kwart van de films die in de bioscopen draaien thuis op de bank kan kijken. Zonder het gevoel te hebben dat je in een cel opgesloten zit.


Om ervoor te zorgen dat wij alle bezoekers een optimale filmbeleving kunnen garanderen, hebben wij besloten dat het voortaan niet meer toegestaan is om de zaal te betreden nadat de hoofdfilm is gestart.

Omdat het erg storend voor andere bezoekers is wanneer er laatkomers binnenlopen, zijn wij tot de beslissing gekomen dat het alleen mogelijk is om de zaal te betreden tijdens het voorprogramma. Zodra de hoofdfilm start, gaan de deuren dicht en is de ticketverkoop gestopt.

Reageer