Season pass voor Forza Motorsport 4 *update 23:00*

RDJ134 22 september 2011 om 16:55 uur

Gisteren lekte uit dat er op 3 oktober (en 7 als je een silver pauper bent) een demo van Forza Motorsport 4 op Xbox Live Marketplace zal verschijnen. Maar vandaag dropte er de onderstaande mail in me inbox die melde dat de game vanaf zijn launch een seasons pass krijgt, zodat je goedkoper uit bent met de toekomstige DLC. Wie deze neemt krijgt als beloning *kuch lokkertje kuch* een American Muscle car pack.

Update: Trailer toegevoegd.


De aanloop naar de release van "Forza Motorsport 4" op 14 oktober, biedt Turn 10 Studios fans een speciale deal om hun passie voor auto's het hele jaar door te bevredigen met de "Forza Motorsport 4" Season Pass. De "Forza Motorsport 4" Season Pass is jouw ticket voor zes game add-on packs van downloadable content (DLC), zodra ze beschikbaar komen in de loop van komend jaar. Vanaf 11 oktober kunnen spelers de Season Pass kopen via Xbox LIVE Marketplace en bij deelnemende retailers voor 2400 Microsoft Points (21,74 EUR), goed voor zes game add-on packs, wat 30 procent goedkoper is dan als je de content apart koopt.

De zes game add-ons die via de Season Pass te krijgen zijn, bevatten 60 van de coolste wagens om je "Forza" beleving aan te vullen en zullen beschikbaar zijn vanaf november 2011 tot april 2012 en zijn musthaves voor "Forza Motorsport" fans; of je nu van racen, tunen of het verzamelen van auto's houdt.

De "Forza Motorsport 4" Season Pass is ook de sleutel tot de ultieme beleving op de eerste dag. Fans die de Season Pass kopen, krijgen de eerste game add-on, de "American Muscle" car pack, als extra bonus.




Reageer