Gears of War 3 verkoopt drie miljoen keer

RDJ134 29 september 2011 om 17:47 uur

Microsoft was vandaag zo vriendelijk om het onderstaande bericht naar me te sturen, want Gears of War 3 die net een week in de winkels ligt is al drie miljoen keer verkocht. Yep, dat zijn cijfers waar je even stil van word. Want zoals je in mijn review al kon lezen is dit een dijk van een game waar je een lange tijd zoet mee kan zijn.


Nadat "Gears of War 3" vorige week wereldwijd is uitgekomen, hebben Microsoft en Epic Games vandaag aangekondigd dat de Xbox 360 exclusive meer dan drie miljoen stuks in de eerste week na de release heeft verkocht, wat ervoor zorgt dat "Gears 3" de grootste game van 2011 tot nu toe is en wat de franchise in zijn gehele levensduur meer dan 1 miljard dollars heeft opgebracht.

In slechts een week tijd heeft "Gears 3" al meer opgeleverd dan elke andere 2011 video game tot nu toe. En naast de koploper te zijn in de verkooplijsten van dit jaar, voegt de "Gears of War" franchise zich bij de elite waar slechts enkele game franchises bij horen, die voorbij de een miljard dollars zijn

Reageer