Vanavond op TV / 14 april

Radical 14 april 2010 om 06:00 uur

We zijn er deze hele week al vroeg bij met het overzicht van films vanavond op tv, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op een goede avond en alles kunt plannen om de dag zo efficiënt mogelijk door te komen. Voor vandaag staan er drie films op de lijst die wat ons betreft het kijken waard zijn.

1: Te beginnen met de Nederlandse productie Moordwijven (2007) op RTL5 vanaf ongeveer 20.30 uur. Bracha van Doesburgh speelt hierin een grote rol, waar ze eerder al haar vrouwtje heeft weten te staan in Vet Hard, Baantjer, Shouf Shouf! en meer. De film van Dick Maas is geen klassieker, maar gezien het een Nederlandse productie is toch een beetje eigen trots voor een film dat best oké is.



2: Precies een week geleden was er op RTL7 de film Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace te zien en vandaag is op eveneens RTL7 Episode 2 - Attack of the Clones (2002) te zien vanaf 20.30 uur. De echte fan kent deze film natuurlijk al van alle kanten, maar voor wie de franchise wel kan waarderen en de film nog niet of lang geleden voor het laatst heeft gezien zeker een tip.



3: Tot slot nog een film die eigenlijk het noemen niet waard is, maar omdat het een film van Uwe Boll is die een gameserie totaal weet te verkrachten willen we hem toch even opnoemen. Om de schade te beperken zendt RTL7 vanaf 01.00 uur (dus eigenlijk stiekem morgen) de film Alone in the Dark (2005) uit.

Reageer