Logitech komt met speciale Call of Duty: Modern Warfare hardware

RDJ134 19 oktober 2011 om 20:31 uur

Over minder dan een maand zal de Call of Duty: Modern Warfare3 in de winkels liggen, en mocht jij als gamer nu toe zijn aan een nieuwe muis en keyboard, dan is hier je grote kans. Want Logitch brengt deze hardware met een Modern Warfare thema naar een winkel bij je in de buurt. Het keyboard moet 59,99 Euro kosten en de muis is voor 69,99 euro van jou.




De Logitech Gaming Keyboard G105 heeft zes programmeerbare G-keys met ieder drie standen, waardoor er achttien verschillende functies per game geconfigureerd kunnen worden. Met de multikey-functionaliteit kan de gamer tot vijf toetsen tegelijk gebruiken en daarmee complexe acties uitvoeren. De groen verlichte toetsen zorgen ervoor dat er makkelijk in het donker kan worden gespeeld.

Met de Logitech Laser Mouse G9X kan precies gericht worden (200dpi) of snelle manoeuvres gemaakt worden (tot 5700 dpi), zonder de actie te pauzeren. De USB is full speed, met 1000 reports per seconde. Er zijn vijf gameprofielen op te slaan op het intern geheugen van de muis. De muis kan naar persoonlijke voorkeuren worden ingesteld met gewicht tot 28 gram en met een groot aanbod aan kleuren.

Reageer