Game Mania opent de 26e een nieuwe vestiging in Amsterdam

RDJ134 22 november 2011 om 18:10 uur

Terwijl de meeste gameshops in het land hun deuren sluiten, opent de Game Mania keten de ene filiaal na de ander. Zo zal er aanstaande zaterdag een nieuwe vestiging in de 1e van Swindenstraat 43 in Amsterdam worden geopend. Zoals altijd vieren ze dit met grote kortingen, dus reden genoeg om er even langs te gaan.


Op zaterdag 26 november opent Game Mania een nieuwe vestiging in Amsterdam. Dat wil de gamespeciaalzaak uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zoals bij de opening van elke nieuwe store, zal Game Mania alle bezoekers op de openingsdag in Amsterdam overladen met gadgets en promoties.

De Game Mania-store in Amsterdam opent aan de 1e van Swindenstraat 43. Vanaf 10.00u verwelkomt de nieuwste gamespeciaalzaak er zijn eerste bezoekers. Uiteraard kan men er ook op de eerste dag reeds terecht om games (nieuw of tweedehands) aan te schaffen en oude games binnen te brengen.

Dat op zich is al een bezoekje waard, maar er is meer. Game Mania trakteert zijn eerste 1000 bezoekers op een gamemagazine- en poster. De eerste 200 krijgen daar nog een verrassingspakket met een heleboel Game Mania-gadgets bovenop.

Gewoontegetrouw pakt Game Mania op de dag van de opening ook uit met tal van stuntprijzen op games, consoles en bundels ... en kan iedereen ook op de foto met de levensechte Raving Rabbid mascotte!

Voldoende troeven dus om op zaterdag 26 november een bezoekje te brengen aan de nieuwe Game Mania-vestiging in Amsterdam!

Reageer