Nederlandse Namco Bandai Twitter is live

RDJ134 22 november 2011 om 18:43 uur

Namco Bandai heeft dit jaar Eigenwereld.nl dik gesteund met het sturen van games, wat wij uiteraard ook heel erg waarderen. Maar de Nederlandse tak van het bedrijf wil graag in touch blijven met de consumenten, en hebben daarom nu dit Twitter account aangemaakt. Daar kan je niet alleen het laatste nieuws volgen, maar ook in de toekomst kans maken op leuke prijzen en mee doen aan prijsvragen waarbij er een hoop te winnen valt. Uiteraard kan je daar ook vragen stellen over aankomende titels en meer.


AMCO BANDAI Benelux kondigt aan dat het, met ingang van vandaag, een officieel Twitteraccount zal openen. Met dit Twitteraccount wil NAMCO BANDAI Partners Benelux de conversatie met de consument aangaan en feedback kunnen geven op vragen, opmerkingen en suggesties. Daarnaast zal het ook een verlengstuk zijn van het PR-beleid van NAMCO BANDAI en zullen actuele nieuwtjes, artikelen en trailers vanaf nu ook te volgen zijn via het officiële Twitteraccount van NAMCO BANDAI Benelux.

Om de fans ook te verwennen, zal NAMCO BANDAI met vaste regelmaat wedstrijden houden onder de volgers. De Twitterpagina is het begin van een brede social media strategie welke NAMCO BANDAI Benelux zal gaan voeren. Op korte termijn zal er ook een fanpagina op Facebook verschijnen. Daarnaast zal de community pagina op de officiële website van NAMCO BANDAI Games, welke nu nog in bètafase is, verder uitgebouwd worden om ook hier de consument zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Reageer