Criminal Minds seizoen 6 DVD box nu verkrijgbaar

RDJ134 2 december 2011 om 18:52 uur

Wij van Eigenwereld.nl zijn gek op TV series, maar sommige hier van zijn behoorlijk cool en een verplichte aankoop. Dit geld ook voor de Amerikaanse TV serie Criminal Minds waarvan seizoen 6 nu als DVD box is verschenen, deze kan je voor een zacht prijsje van rond de veertig Euro op de kop tikken. Hier onder kan je de nodige informatie en twee teaster clips van de show bekijken.








Forensisch onderzoek heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht doorgemaakt. Wat vroeger gezien werd als een stoffige bezigheid van saaie mannen in vaalwitte jassen in forensische laboratoria is nu het speelveld van hoog gehakte sexy detectives en soepele rechercheurs in modieuze designer kleding. Ouderwets recherchewerk werd zo een beetje naar de achtergrond verdrongen, uitzonderingen daargelaten. Een van die uitzonderingen is "Criminal Minds". De leden van het Behavioural Analysis Unit (BAU) maken profielen van ongrijpbare misdadigers die verantwoordelijk zijn voor afschuwelijke misdaden. Teamleider Aaron Hotchner (Thomas Gibson) en de beroemde profielexpert David Rossi (Joe Mantegna) staan voor een dodelijke uitdaging als een nieuwe zaak het leven van een van hun teamleden in gevaar brengt.

Speciaal agent Emily Prentiss (Paget Brewster) gaat in een kat-en-muisspel de strijd aan met een vijand uit het verleden - en niets zal meer hetzelfde zijn. Maar dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), Derek Morgan (Shemar Moore), Jennifer "JJ" Jareau (A.J. Cook), technisch analist Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) en aspirant FBI-offi cier Ashley Seaver (Rachel Nichols) zitten bovenop de zaak, dus gerechtigheid is altijd onderdeel van het profiel.

Criminal Minds Seizoen 6 met alle 24 afleveringen is uit op DVD op 30 november.

Afleveringen:

The Longest Night

JJ

Remembrance of Things Past

Compromising Positions

Safe Haven

Devil's Night

Middle Man

Reflection of Desire

Into the Woods

What Happens at Home...

25 to Life

Corazon

The Thirteenth Step

Sense Memory

Today I Do

Coda

Valhalla

Lauren

With Friends Like These

Hanley Waters

The Stranger

Out of the Light

Big Sea

Reageer