Free Live Weekend morgen van start

RDJ134 8 december 2011 om 20:22 uur

Om te vieren dat gisteren het nieuwe Xbox 360 dashboard live is gegaan, mogen ook de silver paupers die normaal nooit wat betalen dit weekeinde gaan genieten van de privileges van Xbox Live Gold. Zo kan er GRATIS online gegamed worden, en zijn er dikke kortingen op bepaalde content. Alles en meer hier over kan je lezen in het onderstaande bericht dat vandaag in onze inbox zat.


Dit weekend ontgrendelen we wat features van Xbox LIVE Gold, waaronder Video Kinect, Facebook, Zune Video en natuurlijk online gaming door ze gratis te maken voor alle gebruikers*.

Deze week is het nieuwe Xbox LIVE dashboard gelanceerd, wat controller-vrije online entertainment door Kinect biedt, wat Xbox 360 intuïtiever maakt dan ooit, terwijl spelers worden verbonden aan een steeds uitgebreider wordende wereld van games, films en ander entertainment.

Gedurende het weekend zal Zune Video filmdeals en gratis content aanbieden aan iedereen. Bezoek Xbox LIVE en krijg een preview van tien minuten van de blockbuster hit The Hangover Part II gratis en tot 40 % korting op titels als Four Christmas, Polar Express, Jack Frost en meer.

Reageer