Vanavond op TV / 22 april

Radical 22 april 2010 om 18:15 uur

Voor de derde dag op rij heb ik van RDJ134 de eer gekregen om de interessantste films van vanavond op de tv te behandelen. Deze avond is er vrij weinig te zien, maar we hebben er toch twee uit kunnen halen. Wie wil kan zelfs beide films na elkaar kijken, omdat ze elkaar niet zullen overlappen qua tijd.

1: Te beginnen met het om 20.30 uur op NET5 startende Four Weddings and a Funeral (1994). De sterrencast die gevonden is voor de oud wordende film kent onder andere namen als de sukkelende dominee Rowan Atkinson in een klein rolletje. Dat het hier om veel trouwerijen gaat heeft de titel toch al wel duidelijk gemaakt lijkt mij.



2: Tot slot dus de tweede film, welke om 23.35 uur begint op Veronica, waardoor je een half uurtje de tijd hebt om bij te komen indien je de andere film ook gekeken hebt. Het gaat hier om The Chase (1994) waarin naast Charlie Sheen (Hot Shots!, Scary Movie) een shitload aan andere grote namen in de film te zien is. Denk hierbij aan Flea en Anthony van de Red Hot Chili Peppers en Henry Rollins die onlangs nog schitterde als skinhead in Sons of Anarchy.

Reageer