Call of duty 2 Error

Bespreek hier alles omtrent de games in het algemeen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Fast
Berichten: 567
Lid geworden op: vr 12 feb 2010, 20:33
Locatie: Barneveld

Call of duty 2 Error

Bericht door Fast »

He,

Ik heb een probleem met Call of duty 2. Als ik Mulitplayer wil gaan spelen dan start die gewoon op maar nadat die geladen is krijg ik 5sec ofzo een zwart scherm en daarna krijg ik een cod2mp_s.exe Error en dan sluit die het spel af. En singleplayer werkt wel gewoon.

Wat heb ik al geprobeerd.
- Het spel in administratie modus
- compatibiliteitmodus al geprobeerd
- Spel al opnieuw geïnstalleerd
- De nieuwste drivers geïnstalleerd

OS: Windows 7 32bitt
Afbeelding

Gebruikersavatar
ThaLagToppah
Berichten: 81
Lid geworden op: ma 02 aug 2010, 20:46

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door ThaLagToppah »

Klinkt dom, maar plug een headset in.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Fast
Berichten: 567
Lid geworden op: vr 12 feb 2010, 20:33
Locatie: Barneveld

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Fast »

Zit er in....
Afbeelding

Gebruikersavatar
Radical
Beheerder
Berichten: 1201
Lid geworden op: di 19 jan 2010, 19:01

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Radical »

Staat die .exe in de installatiemap?

Gebruikersavatar
Canciser
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 14 mar 2010, 19:54
Locatie: Eindhoven

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Canciser »

Dus een headset, gewone oortjes of whatever in je microfoon plug werkt niet? Dan ligt het probleem best diep lijkt mij aangezien je al aardig wat geprobeerd hebt.
Afbeelding

Gebruikersavatar
ThaLagToppah
Berichten: 81
Lid geworden op: ma 02 aug 2010, 20:46

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door ThaLagToppah »

Dan gaan we toch even naar Google?

Dan kom ik hier uit, Staan een aantal oplossingen en deze schijnt te werken:
''Right-click the Realtek HD Audio Manager, little speaker icon.
Choose Audio Devices, then Recording tab.
Right click and choose Show Disabled Devices
Right click and Enable Stereo Mix''

Hoop dat het ook voor jou werkt :D
Afbeelding

Gebruikersavatar
Fast
Berichten: 567
Lid geworden op: vr 12 feb 2010, 20:33
Locatie: Barneveld

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Fast »

Radical schreef:Staat die .exe in de installatiemap?
Nu je het zegt ik zie geen 1 bestand met .exe erachter :S
Afbeelding

Gebruikersavatar
Canciser
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 14 mar 2010, 19:54
Locatie: Eindhoven

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Canciser »

Die kan ook in de BIN map staan. Maar volgens mij heeft CoD2 die geen. Ik denk dat je even een crackje ofzo moet downloaden en in die map zetten.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Fast
Berichten: 567
Lid geworden op: vr 12 feb 2010, 20:33
Locatie: Barneveld

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Fast »

Hoe heet die site ook alweer waar ik er 1 van af kan hale...
Afbeelding

Gebruikersavatar
RDJ134
Beheerder
Berichten: 3124
Lid geworden op: zo 24 jan 2010, 23:50

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door RDJ134 »

Links naar cracks en andere illegale aanpassingen zijn niet gewenst hier.

Gebruikersavatar
DaveyY
Berichten: 634
Lid geworden op: wo 10 feb 2010, 18:55
Locatie: Bleiswijk

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door DaveyY »

Niet echt illegaal als je hem zelf natuurlijk heb. Maar rechtermuisknop op de icon op je desktop dan open file location..
Dat realtek probleem kwam meer voor bij cod4 en mw2 hoor ;). Cod2 heb ik daar nog nooit van gehoord.
Afbeelding
Specs: GTX 295, i7 920, X58-UD5, 6GB 1600MHZ OCZ, HAF 922.

Gebruikersavatar
ThaLagToppah
Berichten: 81
Lid geworden op: ma 02 aug 2010, 20:46

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door ThaLagToppah »

Heb er bij CoD2 ook nog nooit over gehoord eigenlijks, maar het schijnt te werken ;)

Dus Fast heb je dat al geprobeerd of niet?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Fast
Berichten: 567
Lid geworden op: vr 12 feb 2010, 20:33
Locatie: Barneveld

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door Fast »

Ja ik heb me onboard geluidskaart al uitgeschakeld en toen geprobeerd maar nog steeds zelfde probleem. En ik heb een Creative geluidskaart erin zitten dus....

Ik snap er zelf geen hol meer van ik heb aardig wat dingen al geprobeerd maar niks helpt. Maar ik heb achter de bestanden van cod geen 1 bestand met .exe erachter terwijl vriend van mij heeft dat wel.... maar als ik .exe erachter zet dan start die cod2 wel op maar dan krijg ik gelijk zwart beeld.
Afbeelding

Gebruikersavatar
ThaLagToppah
Berichten: 81
Lid geworden op: ma 02 aug 2010, 20:46

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door ThaLagToppah »

Hmm...misschien een simpele re-instal maar dan naar een andere map ofzo?
Afbeelding

Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Re: Call of duty 2 Error

Bericht door baxic »

delete system 32 als dat niet helpt haal magneten over je hardeschijf heen een paar keer ofzo 20 keer

:D
Afbeelding

Plaats reactie