Pagina 1 van 1

PSP VS DS

Geplaatst: di 16 feb 2010, 20:17
door RJ133
Aan welke handheld heb je het meesten plezier gehad?

Re: PSP VS DS

Geplaatst: di 16 feb 2010, 20:32
door Radical
Aangezien ik geen PSP heb en wel een DS, is dat eigenlijk wat ik stemmen zou moeten, maar echt reëel is dat ook weer niet :P.

Re: PSP VS DS

Geplaatst: di 16 feb 2010, 21:34
door Greenwork
Mijn DS Touchscreen was niet helemaal in orde. Als ik ergens op het scherm met het DS-Stokje op tikte, tikt hij een paar millimeter naast. Dat is niet erg fijn.... . Dus voor mij de PSP.

Re: PSP VS DS

Geplaatst: di 16 feb 2010, 22:50
door RDJ134
Ik heb twee PSP's en enige wat ik er opspeel zijn ROMS van SNES en SEGA Megadrive, het spel aanbod is te mager. Deze handheld heeft een handje vol topgames, maar echt lang boeien die me niet. Jammer want het is een leuk speeltje.

Ik heb (nog niet) geen NDS en eerlijk gezegd niet van plan om te kopen, de reden?? Er zijn geen games op die me aanspreken.

Re: PSP VS DS

Geplaatst: wo 17 feb 2010, 13:44
door Metalsnake36
Ik vermaak me altijd meer met een potje FIFA dan een of ander Mario spel te doen dus voor mij PSP . Ik heb trouwens zelf een PSP en men broertje een DS maar ik vind er niks aan, die hele DS niet .

Re: PSP VS DS

Geplaatst: vr 19 feb 2010, 22:23
door Vijeze
Heb hier een DS, en geef de voorkeur aan een psp

Re: PSP VS DS

Geplaatst: do 25 feb 2010, 18:05
door Pleasedontshout
RDJ134 schreef:Ik heb twee PSP's en enige wat ik er opspeel zijn ROMS van SNES en SEGA Megadrive, het spel aanbod is te mager. Deze handheld heeft een handje vol topgames, maar echt lang boeien die me niet. Jammer want het is een leuk speeltje.

Ik heb (nog niet) geen NDS en eerlijk gezegd niet van plan om te kopen, de reden?? Er zijn geen games op die me aanspreken.
Helemaal mee eens. Ik heb ook een PSP(gewonnen bij gamez.nl, yay!) en de enige spellen die ik speel zijn de spellen die Seffie al had, voor de rest vind ik er niet veel aan qua aanbod. Op de PSP speel ik eigenlijk alleen Tekken, dat is wel echt een aanrader voor de PSP. Socom is echt volop kut op de PSP. Van Medal of Honor heb ik alleen de demo en hoewel ik die wel erg leuk vind, heb ik nooit de moeite genomen om die te kopen. Ik ben nog steeds op zoek naar Patapon 1 & 2, maar ik ben er niet bereid een hoop voor uit te geven....

Kortom: tis een leuke toy maar qua games mjehmjeh...

Re: PSP VS DS

Geplaatst: za 27 feb 2010, 13:49
door DanielBoss
Ik heb zelf een PSP en ik vind dat er opzich wel leuke games voor zijn, maar zoals RDJ al zegt er zijn te weinig top titels. En de games voor de DS vind ik meer voor een ander publiek dan voor de hardcore gamer.

Re: PSP VS DS

Geplaatst: ma 01 mar 2010, 12:53
door baxic
ik heb een ds met zn r4 kaartje want ik had geen zin om geld uit tegeven aan die kut games die er op uitkwamen
ik speelde er soms sudoku of pokemon op maar nu heb ik dat ding al 2 jaar niet meer aangeraakt