Stick interview met OOR

RDJ134 7 januari 2012 om 01:09 uur

De laatste uren heb ik Kubus & Sticks - Microphone Colossus 2 aan staan, en het review er van kan je binnenkort hier op Eigenwereld.nl lezen. Nu had de website OOR een interview met Sticks over dit nieuwe en GRATIS!! album. Zoals altijd spreekt de Zwolse rapper die een uniek stemgeluid heeft openhartig, dus zeker even de moeite waard om te lezen.


Junte Uiterwijk, bij hiphopliefhebbers beter bekend als Stickert, Sticky Steez of Sticks, heeft het een jaar rustig aan gedaan, maar uitgerust is hij zeker niet. 'Ik kom eigenlijk nooit tot rust, het is heel lastig om die rust te vinden. Toch is het niet iets negatiefs, dat is juist die drive waardoor ik verder kom,' vertelt hij.

Dat Sticks gedreven is mag geen geheim zijn, naast zijn werk met Opgezwolle bracht hij in dezelfde periode ook de eerste Microphone Colossus uit samen met Kubus en was hij te horen op een hele reeks samenwerkingen met andere bekende namen uit de Nederlandse hiphopwereld. 'Ik ben wel gegroeid sinds die tijd, het is alweer 8 jaar terug dat we die joint uitbrachten. Ik heb het album ook nooit meer teruggeluisterd, dat doe ik nooit met mijn eigen muziek. Ik ben er al zo lang mee bezig geweest, ik ken het onderhand wel. Daarnaast is er nog zo veel goeie muziek, dan ga je niet je eigen werk opnieuw luisteren.'


Reageer