Wie hackt krijgt zelf een hek van Apple

Radical 16 februari 2010 om 16:44 uur

Hackers, cheaters en misbruikers. Meestal tuig van de bovenste richel. Uiteraard, er kan ook op een goede manier gebruikgemaakt worden van een gaatje hier en daar en datzelfde gaat over voor een experiment, maar eenmaal bekend bij het grote publiek komt het tuig om de hoek kijken.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt door deze misbruikende groep geteisterd en zelfs de Wii-versie wordt tegenwoordig al geteisterd door maniakken. In het geval van de recentelijke iPhone-hacker lijkt het om een lid van het dev team te zijn die, nadat hij juichend het internet op ging, van Apple zelf een hek kreeg. Oftewel, meneer kreeg een ban omdat hij zijn telefoon kraakte om gebruik te maken van alle Amerikaanse GSM-netwerken. Hoe en wat heeft hij niet vrijgegeven, alleen dat hij verbannen is van iTunes.

"Sherif Hashim, a hacker, bragged online about finding a way to unlock the iPhone OS v3.1.3. Unlocking an iPhone makes it useable on any GSM network in the United States. Sherif Hashim used his screen-name in his iTunes account email the same he used to boast about the hack-ability and in just a few days his iTunes account was disabled."

Reageer