Vanavond op TV / 1 mei

RDJ134 1 mei 2010 om 16:00 uur

Wie vandaag nog aan het bij komen is van een legendarische Koninginendag kater, kan vanavond rustig op de bank bij komen met een aantal hele vette films. Onze favoriet is 300, en dat is vanwege de hele vette comic vibe die deze film heeft.

1: 20:55 brengt RLT 5 ons het zeer vermakelijke Bad Boys II (2003), daarin zien we de Fresh Prince en Martin Lawrence hun ding doen. Veel actie en leuke dialogen. Daarom voor de verandering geen trailer, maar één van de leukste scènes uit deze film.



2: Wie geen zin heeft in urban actie, kan om 20:00 afstemmen op RTL 7, waar de film Equilibrium (2002) ons laat zien hoe onze toekomst er uit kan komen te zien. Waarin Christian Bale iedereen opjaagt die gevoelens tonen of kunst in hun bezit heeft. Deze film heeft een aantal hele vette scènes waarin we de fictieve kunst van Gun Kata in Matrix stylo te zien krijgen.



3: Wederom om 20:00 begint er op Veronica het actie spektakel dat King Arthur (2004) heet, waarin we de opkomst en ondergang van de ridders van de ronde tafel kunnen zien. Vooral de sterren cast van Clive Owen en Keira Knightley dragen deze film die het toch net niet had.



4: 22:30 kan je op Veronica gaan genieten van de epische film 300, waarin we een hele aparte en vooral bloederige film krijgen die bijna 1 op 1 van graphical noval is na gemaakt. Deze film was ook een grote inspiratie voor de makers van de TV serie Spartacus Blood and Sand.



5: Voor wie het bloederige sandalen werk net iets te veel is kan op 22:45 afstemmen op RTL 5 voor de zeer verassende film A Man Apart (2003) waarin we voor de verandering Vin Diesel in een hele andere rol te zien krijgen.



6: Tot slot kan je 00:50 op SBS in Madonna: Truth or Dare (1991)zien hoe madonna zich tijdens haar Truth or Dare tour liet filmen. En een demonstratie in de nobele kunst van de Felatio met een lege fles geeft. Alleen daarom al moet je deze docu gezien hebben.



Reageer