PlayStation 3 komt in drie nieuwe kleuren

RDJ134 24 april 2012 om 18:28 uur

Pas geleden werd in Amerika bekend dat de PlayStation 3 zou gaan verschijnen in drie nieuwe kleuren, maar dat is ver van onze bed. Maar vandaag is door Sony Europa bekend gemaakt dat je vanaf juni de console in Wit, Rood en Zilver in de winkels kan vinden. Dus toch nog maar even wachten met dat nieuwe meubel??


Sony Computer Entertainment Europe maakte vorige week bekend dat de PlayStation 3 ook in Europa in drie nieuwe kleuren verschijnt. Voor Nederland betekent dit dat de PlayStation 3 binnenkort verkrijgbaar is in; Scarlet red, Classic White and Satin Silver. De rode PS3 is vanaf 16 mei beschikbaar, de witte en zilveren PS3 komen in juni in de winkel.

Deze limited edition consoles brengen een frisse en kleurrijke nieuwe look naar de 320GB PS3. De consoles zullen worden geleverd inclusief twee Dualshock 3 controllers in dezelfde nieuwe kleur als de gekozen PS3. Maximum aanbevolen consumenten verkoopprijs € 299,-.

Met de mooie line up van exclusieve AAA titels, de Blu-ray player functionaliteit, het uitgebreide PlayStation Network en de drie flitsende nieuwe kleuren is er geen beter moment geweest om de kracht van de PS3 te ontdekken.


Reageer