De korte achterstraat sessies

RDJ134 27 april 2012 om 03:13 uur

Forum lid Scars is hard onderweg de nieuwe Suge Knight te worden, en dan bedoel ik niet dat hij dik aan het worden is. Maar dat hij met zijn eigen platen label goed bezig is, daarom organiseert hij samen met café de Kapel op zondag 10 juni een grote party en iedereen is uitgenodigd. Het hele hoe wie wat en waar is te lezen en te zien in het onderstaande persbericht.


Een week voor de stadsfeesten is er al muziek te beluisteren in Hoorn! Café De Kapel opent haar deuren op zondagmiddag 10 juni vanaf twee uur voor de eerste editie van De Korte Achterstraat Sessies. Er zullen die dag een aantal talentvolle singer-songwriters, bands en rappers voor je optreden. Van pop tot rock, van alternatief tot rap; allerlei stijlen komen aan bod. Zowel bekende namen als Steve Phillips en Elsa Bekman maar ook onbekende namen als onder andere Mary Confurius en Bright Young Lights zullen je proberen te raken met hun passie en gevoel voor de muziek. Deze middag is een initiatief van Louis van Gulden en wordt georganiseerd door zijn beginnend label Scars Records in samenwerking met Café De Kapel en Holland Audio Service, deze laatste verzorgt de complete backline.

Met een frisse, brede en gewaagde programmering ziet het er naar uit dat het een gezellige middag wordt die alle verwachtingen zal overtreffen. De singer-songwriters spelen boven in het café en de bands en rappers zullen in de oude filmzaal spelen. De complete line-up bestaat uit: Steve Phillips, Solid Jay, Lonny Ziblat, Mr Buddha Bless, Mary Confurius, Bright Young Lights, Anna Brag, Oh Jenna, Elsa Bekman en Sacrilegious Mind. De Korte Achterstraat Sessies is een entreevrij evenement. Kom wel op tijd want zodra het vol is gaan de deuren dicht.

Reageer