HBO binnenkort beschikbaar bij KPN, Telfort en XS4ALL

RDJ134 14 juni 2012 om 15:22 uur

HBO is een mooi alternatief als je genoegen neemt met een minder HD signaal (spreek uit eigen ervaring met Ziggo) of niet bekend bent met hoe je series moet downloaden. Want HBO Nederland is als een malle aan het uitbreiden en zal binnen kort in het aanbod van drie verschillende providers beschikbaar zijn. Hoe wie wat en waar kan je in het onderstaande persbericht lezen.


Klanten van KPN, Telfort en XS4ALL met een Interactieve TV-abonnement kunnen binnenkort genieten van de premium kanalen van Home Box Office (HBO). Vanaf 25 juni a.s. bieden KPN en XS4ALL deze kanalen aan, Telfort volgt op 9 juli a.s.
KPN, Telfort en XS4ALL gaan drie 24-uurs-, reclamevrije HD-kanalen aanbieden: HBO, HBO 2 en HBO 3. De kanalen zijn tevens in SD beschikbaar. Ook de streamingdienst HBO GO en de video-on-demand dienst HBO On Demand zijn zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die voor het HBO Pakket kiezen.

HBO-programma's bekijken op je computer, tablet en smartphone
Nieuwe programma's - maar ook HBO-klassiekers zoals Six Feet Under en The Sopranos - zijn beschikbaar via HBO GO. Deze online streamingdienst maakt het mogelijk om een grote selectie programma's op je computer, laptop, iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android-apparaten te bekijken. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma's thuis op televisie bekijken wanneer en zo vaak als ze dat willen waarbij men onbeperkt kan pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Kijk in Nederland vaak binnen 1 dag na de Amerikaanse HBO première
Originele HBO-programma's - zoals Game of Thrones, Boardwalk Empire en de door Aaron Sorkin geproduceerde zomerhit The Newsroom - zijn vaak binnen 1 dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals John Adams en Generation Kill - films waaronder Hemingway & Gellhorn - documentaires en concertregistraties. Klanten hebben bovendien toegang tot een breed aanbod aan op tv eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde, films met de grootste titels zoals Bad Teacher, Red Riding Hood, The Rite, Sucker Punch en Friends with Benefits.

Reageer