Sony wederom gehackt?? *update 20:38*

RDJ134 15 augustus 2012 om 20:31 uur

Zo juist is bekend geworden via de Twitter van het beruchte hackers collectief Anonymous, dat het PlayStation Netwerk wederom is gehackt en hier de hele database van 50gig is buitgemaakt. Deze is wel encrypted, waar door de inlog naam en het wachtwoord (nog) niet zijn uit te lezen, wel de email adressen. Om te bewijzen dat deze hacker serieus is, heeft hij nu een gedeelte van de lijst op de website Pastebin.com gezet.

Wat nu waarschijnlijk gaat gebeuren is dat Sony het netwerk offline gaat halen, de wachtwoorden resetten en daarna als troost weer een gratis game geven. Persoonlijk begrijp ik niet dat Sony nog steeds zijn beveiliging in orde heeft en dat dit wederom heeft kunnen gebeuren.

Update: volgens de website Kotaku die contact met Sony heeft gehad, is het een hoax en is deze data base al op 19 maart gepubliceerd. Persoonlijk hoop ik echt dat het een hoax is, want ik gun Sony niet het gezichts verlies wat eerder gebeurd is. Ook al was dit hun eigen schuld door Other OS uit de PlayStation 3 te slopen, maar dat terzijde.


[Update] The list in question appears to be a copy of this pastebin posting from March 19.

[Update] Shane Bettenhausen, with business development at Sony Computer Entertainment America, says the claim is "totally fake."




Think outside the box.

I am a man with no name, I'm the man behind Anonymous, hence "master & card visa takedown in 2010"

FBI, will you seize the innocent doors,or a devil behind that door whos staring right at'cha?

I got no twitter,facebook, neither I go in IRC.. if someone takes credit for this pwnage, he's a faggot.


What's the target?...It's SONY, MOTHERFUCKER.

Contact me at anon@prvt.org for the full database, which is 50GB, fuck.

About 10 million fuckers at risk. Yes, if you play playstatio network, you're included<3

Reageer