The Dark Knight Rises Blu-Ray en DVD info

RDJ134 3 oktober 2012 om 15:50 uur

Enkele dagen geleden kon je hier op Eigenwereld.nl al lezen dat The Dark Knight Rises vanaf 28 november in de winkels ligt op Blu-Ray en in een Trilogy Box. Vandaag is er meer informatie bekend geworden, alleen worden er geen prijzen genoemd. Zoals Bane zou zeggen: You have now my permission to buy this movie.


Op 28 november verschijnt de titel op 2-disc Blu-ray steelbook. Op de 1-disc DVD en de VOD is het een weekje langer wachten. Deze zijn vanaf 5 december verkrijgbaar.

Vanaf 28 november is ook de volledige trilogie beschikbaar op 5-disc Blu-ray trilogy en 6-disc DVD trilogy. Deze box bevat, naast "Batman Begins", "the Dark Knight" en "the Dark Knight Rises" een exclusief verzamelboek met unieke informatie over de trilogie.



De extra's op de Blu-ray bieden je een exclusief kijkje achter de schermen van deze superieure blockbuster. Met "the Dark Knight Rises" app, die gelijktijdig met de Blu-ray wordt gelanceerd, onderga je een unieke interactieve ervaring. De app is gratis verkrijgbaar via iTunes Store en via Google Play. De app bouwt verder op de nu al verkrijgbare "TDKR: Gotham City's Most Wanted" app.

Blu-ray extra's:
- "The Batmobile" documentaire: de 5 Batmobiles samen, voor de eerste keer in de geschiedenis. Maak de geboorte en de evolutie mee van dit technologische wonder, cultureel icoon en Batmans meest gevreesde wapen.
- "Ending the Knight": regisseur Christopher Nolan en zijn team leggen uit hoe ze het epische slot van deze legende concipieerden.
- Trailers
- Foto en artwork gallerijen

DVD extra's:
-"The Journey of Bruce Wayne"

Reageer