Vanavond op TV 4 juni

RDJ134 4 juni 2010 om 18:14 uur

Terwijl het zonnetje schijnt, kan je er voor kiezen om de hort op te gaan of vanavond thuis te blijven om een aantal films te checken. Onze tip voor vandaag is The Prestige, een film met een hele vette plottwist op het einde.

1: Om 20:30 zendt RTL4 This is It (2009) de documentaire over Michael Jackson uit, hierin zien we hoe hij oefende voor zijn laatste tournee die door zijn overlijden nooit van start is gegaan. Dus een must see voor de fan van deze veelbesproken artiest.



2: Om 20:40 uur begint op Eén onze filmtip voor de vrijdagavond, namelijk de film The Prestige (2006) waarin de twee goochelaars Christian Bale en Hugh Jackman elkaar naar het leven staan. Want beiden willen de ultieme truc hebben, vooral het einde zal je never nooit niet zien aankomen.



3: Als je van heerlijke, ouderwetse jaren 90 actiefilms houdt, dan moet je zeker om 23:45 uur afstemmen op SBS6, want die zendt dan Navy Seals (1990) uit met in de hoofdrol o.a. vrouwenmepper Charlie Sheen. Gewoon lekkere popcornactie die je niet serieus moet nemen.

Reageer