Nieuws: New Kids Nitro Racer aangekondigd

Geschreven door RDJ134 op 14 december 2012 om 17:35 uur

Dit jaar kondigde de New Kids helemaal te stoppen, het afscheidsconcert ging niet door omdat er te weinig kaarten werden verkocht. Dus het leek er even op dat de hype voorbij was, tot ik vandaag de onderstaande mail in mijn inbox tegen kwam. BAM JONGUH!! Maar goed, ik ga even een knoepert met een Jos Brinkie eten en kan je op het hele bericht even op je gemakt lezen.


New Kids Nitro Racer game op 4 januari 2013 voor je gewone computer, kut!

Race in de groene Manta door de straten van Maaskantje! Unlock alle kei gave race missies. Van het slopen van de Chinese bezorger voor de dagelijkse portie bami en kroepoek tot het kapot schieten van lilleke kutzombies.
Wanne hardcore game jonguh!
Nu de New Kids er mee stoppen is het jouw beurt om hun rol over te nemen met New Kids Nitro Racer kut!
Bam!

Alles slopen wat je tegenkomt, van telefooncellen tot tuinhekjes, lantarenpalen, verkeersborden....alles kan en mag stuk in de game New Kids Nitro Racer die Delrox vanaf 4 januari 2013 uitbrengt op PC en downloadable via www.newkidsnitroracer.com.

Jij bent de baas en niemand kan je wat maken want in New Kids Nitro Racer, gebaseerd op de tweede New Kids bioscoopfilm New Kids Nitro, mag echt ALLES! Met dit spel cross je in 17 kei mooie missies door de straten van het Brabantse Maaskantje, exact in beeld gebracht zoals je dat kent uit de New Kids films. In de New Kids Racer game krijg je alles wat je kan verwachten van de New Kids. De stemmen uit de game zijn speciaal door de New Kids ingesproken. En natuurlijk zit het liedje ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken' met Corrie Konings ook in de game.

De New Kids Barrie Butsers (Flip van der Kuil), Rikkert Biemans (Wesley van Gaalen), Robbie Schuurmans (Steffen Haars), Richard Batsbak (Huub Smit) en Gerrie van Boven (Tim Haars) rijden in hun bekende groene Opel Manta door de straten van Maaskantje, drinken dagelijks blikken bier, eten snacks in de plaatselijke snackbar 't Pleintje, langs de Jumbo, het speeltuintje en komen zelfs Reinout Oerlemans himself nog tegen in zijn dikke limo. In de game mag alles kapot. Dus sloop die speeltuin, blaas het tankstation op, ram de limo van Oerlemans...hou je vooral niet in en ga compleet los!

New Kids
In december 2007 maakte Nederland kennis met de Brabantse New Kids en hun videoreeks New Kids on the Block op Flabber.nl. De serie, over een groep 'foute' hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje die zich gedragen in de stijl van de happy populair. De eerste zeven afleveringen van de videoreeks werden maar liefst meer dan 3 miljoen keer bekeken. Na Flabber.nl maakte de serie in 2009 dan ook de overstap naar televisie en was te zien op Comedy Central. In 2010 kwam hun eerste bioscoopfilm New Kids Turbo uit. De door Eyeworks geproduceerde komedie verbrak op de premièredag het omzetrecord van alle ooit in de bioscoop uitgebrachte Nederlandse films en bereikte eveneens in recordtijd de status van Diamanten Film voor 1 miljoen bezoekers. Nederland omarmde de ietwat losgeslagen, brutale en humoristische Brabantse boys massaal. Eind 2011 ging het vervolg op New Kids Turbo, New Kids Nitro, in première. In New Kids Nitro wordt Friesland getroffen door een zombieplaag. Maar Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie hebben in Maaskantje andere problemen aan hun hoofd. De vijf Brabantse vrienden hebben ruzie met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel wat leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen.

Dat heerlijk onbezonnen racen kunnen de fans vanaf 4 januari 2013 voortzetten in New Kids Nitro Racer op PC en downloadable via www.newkidsnitroracer.com. Consumentenadviesprijs: EUR 9.95,-
Uitgever: Delrox. Geproduceerd door Delrox, in licensie van Eyeworks.

Ge kunt de groeten uit Brabant krijgen, kut! HOUDOE!

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van New Kids Nitro Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief