Alphas seizoen 1 vanaf 6 februari op DVD

RDJ134 22 december 2012 om 17:41 uur

Alphas is een leuke serie van SyFy, en is eigenlijk een rip off van Heroes en The X-Men maar dan met een low budget. Maar het kijkt verdomd weg en is sinds het tweede seizoen (met meer budget) een stuk grimmiger geworden. Nu zal op 6 februari voor de mensen die nog in 2001 leven een DVD box van het eerste seizoen verschijnen, en de mensen zoals ik die wel in de toekomst leven is natuurlijk de grote vraag: Waar blijft de Blu-ray versie??


Universal Pictures Benelux brengt gewone mensen met superkrachten in jouw woonkamer met ALPHAS - seizoen 1, vanaf 6 februari 2013 op DVD. Deze succesvolle serie van TV-zender Syfy heeft in Amerika alle records verbroken. Duik in de wereld van bovennatuurlijke lichamelijke en mentale krachten met dit spannende eerste seizoen van ALPHAS.

ALPHAS is een actieserie geschreven door Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk) en Michael Karnow (The Chevy Chase Show, Syndicate). De cast bestaat uit Academy Award genomineerde David Strathairn (Temple Grandin, Good Night and Good Luck), Malik Yoba (New York Undercover, Why Did I Get Married?), Warren Christie (October Road), Laura Mennell (Watchmen), Ryan Cartwright (Mad Men, Bones) en Azita Ghanizada (Castle).

In ALPHAS - seizoen 1 maken we kennis met vijf gewone burgers die de grenzen van het menselijk brein kunnen oprekken met bovennatuurlijke lichamelijke en mentale krachten tot gevolg. Deze vijf mensen worden bij elkaar gebracht door neuroloog en psychiater dr. Leigh Rosen (David Strathairn) om zo een team te vormen die zaken onthullen die de CIA, FBI en het Pentagon niet konden of wilden oplossen. Het team bestaat uit voormalig FBI-agent Bill Harken (Malik Yoba), voormalig marinier Cameron Hicks (Warren Christie), de zorgeloze Nina Theroux (Laura Mennell), de autistische Gary Bell (Ryan Cartwright) en de overgevoelige, voormalige CIA-agente Rachel Pirzad (Azita Ghanizada).

Het team opereert binnen de Defense Criminal Investigation Service van het ministerie van Defensie en onderzoekt zaken die gelinkt zijn aan anderen met Alphas-krachten. De teamleden nemen het recht in eigen hand en werken onder grote tijdsdruk aan uiteenlopende zaken. Ondertussen proberen ze hun verschillende persoonlijkheden te laten samenwerken, zodat de vijand gepakt kan worden en de burgers beschermd blijven.

ALPHAS - seizoen 1 is geladen met zinderende spanning en zit boordevol actie. Laat je vanuit je eigen huiskamer meeslepen met deze bovennatuurlijke serie vol bijzondere krachten

Releasedatum: 6 februari 2013
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Speelduur: 8 uur
Kijkwijzer: 12; angst

Reageer