Vanavond op TV / 12 juni

RDJ134 12 juni 2010 om 16:30 uur

Op deze zaterdagavond zijn er een hoop films die het kijken waard zijn, opvallend is dat er twee films tussen zitten die vol zitten met verwijzingen naar de illuminati en zelfs een hoofdrolspeler heeft die een hoge Freemason schijnt te zijn. Onze filmtip is Cop Land, waarmee Stallone eigenlijk zijn comeback meemaakte.

1: 20:00 uur is op RTL5 de film From Hell (2001) te zien met in de hoofdrol Johnny Depp en de altijd lekkere Heather Graham. De film gaat over Jack the Ripper die banden met het koningshuis en de Freemason's zou hebben gehad. Zeer interessante film die zeker het kijken waard is.



2: Op RTL7 is om 20:15 uur de zeer sterke film Cop Land (1997) te zien, waarin we Sylvester Stallone als licht dove en vriendelijke sheriff van een stadje zien buiten New York waar bijna alleen maar politiemensen wonen. Als Interne Zaken er onderzoek komt doen naar corruptie en banden met de maffia is het een kwestie van tijd voor het totaal uit de hand loopt.



3: Om 20:30 uur is er op SBS6 de film Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004) te zien, met in de hoofdrol Jim Carrey, deze fantasiefilm die zeer vermakelijk is heeft opvallend veel occulte symbolen. Op zich niet vreemd, aangezien Carrey een hoge Freemason zou zijn, in al zijn films duikt de ster of het symbool van de ster Sirius op.



4: RTL5 zendt om 22:10 uur de horrorfilm An American Haunting (2005) uit, waarin we zien hoe een geest het leven van meisje tot een hel maakt. De film zou zijn gebaseerd op waargebeurde feiten, maar dat soort uitspraken moet je altijd met een korreltje zout nemen.



5: 22:45 uur is er op RTL8 de klassieker The Birds (1963) van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock te zien, hierin is te zien hoe een groeiende zwerm vogels de bewoners van een stadje beginnen aan te vallen. Deze film kreeg in 2008 een remake die niet eens in de schaduw van het origineel kon staan.



6: 22:50 uur is op Nederland 2 zonder irritante reclames het zeer indrukwekkende Dead Man Walking (1995) te zien, deze film met Sean Penn in de hoofdrol deed toentertijd de discussie over de doodstraf oplaaien.



7: Schijnbaar voor de politieke correctheid zendt Nederland 2 om 23:10 uur de film Cry Freedom (1987) uit, waarin we zien hoe de Zuid-Afrikaanse journalist Donald Woods eind jaren 70 zijn land moest ontvluchten nadat hij de dood van zijn vriend en mensenrechtenactivist Steve Biko onderzocht. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien dat tijdens de apartheid vele dingen gebeurden waar een regering later verantwoording voor moest afleggen.

Reageer