Vanavond op TV / 13 juni

RDJ134 13 juni 2010 om 16:21 uur

Normaal gesproken is de zondag heilig voor ons en komen we bij van een lange week nieuwsposten, maar vandaag maken we voor drie films een kleine uitzondering. Onze filmtip is dan ook Revolver, die niet zo slecht is als zoveel reviews ons wilde doen geloven.

1: In Revovler (2005) zien we Guy Ritchie weer zijn magische touch doen, want Jason Statham speel een sluwe crimineel die alles en iedereen tegen elkaar uitspeelt. De film is geliefd en gehaat, omdat het verhaal warrig kan overkomen voor de mainstream filmkijker, maar gelukkig zit er ook genoeg actie in. Deze film is om 20:00 uur op RTL7 te zien.



2: Yeah baby, om 20:30 uur zendt RTL5 de erg grappige en soms vreselijk flauwe Austin Powers in Goldmember (2002) uit. Wat je kan verwachten is goed te zien in de onderstaande trailer.



3: In 1986 liet Paul Hogan de wereld kennismaken met de Crocodile Dundee die de outback van Australië tijdelijk verruilt voor New York. Deze film was een grote hit en kreeg helaas nog een aantal zeer slechte vervolgen. Deze komedie begint om 22:00 uur op RTL4.

Reageer