Vanavond op TV / 22 februari

RDJ134 22 februari 2010 om 16:38 uur

Vanavond is het film aanbod op de TV erg matig, want er is maar keuze tussen twee films. De ene is een matige comedy die het vooral van de woordgrappen moet hebben, en de tweede is pure Scientology propaganda.

1: Om 20:30 is op SBS de comedy Meet the Fockers (2004) te zien het vervolg op Meet the Parents (2000) die afgelopen vrijdag ook op dezelfde zender was te zien. Hierin maken we nu kennis met de ouders van de Greg Focker, deze worden gespeelt door Dustin Hofman en Barbra Streisand. De formule is het zelfde gebleven en dus voor de mensen die van het eerste deel genoten een must see.



2: Nederland 3 heeft om 22:30 de eer om zonder reclame de zwaar geflopte Battlefield Earth (2000) uit te zenden. Dit door de John Travolta (die een hele slechte Klingon imitatie doet) en Scientology gefabriceerde Sci-Fi vehikel met een epileptische montage heeft de eer om één van de slechtste films ooit te zijn. Of dit ook zo is kan je vanavond zelf ervaren, ik durft te wedden dat je Thetan-level er niet van zal stijgen.

Reageer