Vanavond op TV / 15 juli

RDJ134 15 juli 2010 om 16:44 uur

Deze donderdag avond is redelijk matig qua films, maar gelukkig zijn er toch enkele de moeite waar om te noemen. Ondanks dat Bruce Willis een behoorlijke rol in 16 Blocks neerzet is Joe Black toch wel een hele aparte fantasy film die wij de film tip van vandaag willen noemen.

1: Om 20:30 begint op NET5 de tiener komedie Clueless (1995) die typerend was voor de Amerikaanse jeugd cultuur van de jaren 90. Eigenlijk is de enige reden dat ik deze film nu noemt Alicia Silverstone, die in de rol van Cher Horowitz leert wat nu echte liefde is. Deze film krijg nog een gelijknamige TV serie die een tijdje op de Amerikaanse en Nederlandse TV was te zien.



2: Ook de dood (prachtige rol van Brad Pitt) is soms toe aan een korte vakantie, en al hij naar de aarde gaat om daar even te chillen word hij verliefd op de dochter van Anthony Hopkins. Van wie zijn dagen al geteld zijn. Indrukwekkende film die niet altijd de erkenning krijgt die hij eigenlijk verdiend. Meet Joe Black (1998) begint om 20:30 om RTL 8.



3: Als afsluiter van deze donderdag is er om 22:15 op RTL 7 de actie film 16 Blocks uit 2006 te zien, daarin speelt Bruce Willis een New Yorkse politie agent die zo zijn eigen methodes heeft om misdaden op te lossen. Zijn laatste klus is het begeleiden van een getuige (in een slecht gecaste rol van Rapper Mos Def) naar de rechtbank, maar met een half corrupt politie corps achter hem aan is zestien blokken naar de rechtzaal behoorlijk ver.

Reageer