Nieuws: TIËSTO duikt op in DJ Hero 2 *update 22:47*

Geschreven door RDJ134 op 30 juli 2010 om 17:40 uur

Activision kon geen betere dag kiezen dan vandaag, want dit bedrijf heeft nu bekend gemaakt dat niemand minder dan Tiësto een speebaar karakter in DJ Hero 2 zal worden. Het mooie is dat Tiësto vandaag met een interview in de Telegraaf zijn typisch arogrante kant laat spreken over de ramp op de Love Parade, zo was dit volgens hem vergane glorie (dat zegt iemand die zijn titel heeft af moeten staan Armin van Buuren) en bitchde hij over de locatie waar hij 'maar' een kwart van ZIJN publiek kon bereiken. Ach gelukkig voor Tijsje kan hij dit wel in de vele woonkamers waarbij geen doden vallen.

Update: en we hebben een video:

Als het feest komende oktober losbarst, kunnen virtuele dj's en mc's aan de slag met twee draaitafel-controllers, een microfoon én Tiësto. Deze dj en producent geldt als één van de grootste namen in de elektronische muziek en maakt nu zijn opwachting in DJ Hero® 2. Dit maakte Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) vandaag bekend. Tiësto wordt gezien als de grootste DJ ter wereld. Hij werkte samen met artiesten als Muse, Justin Timberlake, Jónsi van Sigur Rós, Flo Rida, Sean Kingston en Three 6 Mafia, en trad op voor een megapubliek tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Daarnaast was de DJ de headliner van grote muziekfestivals als Coachella en Bonnaroo. De voor een GRAMMY® genomineerde Tiësto gaat nu voor een nieuw publiek draaien met exclusieve opzwepende mixes en voegt zich in digitale vorm bij andere speelbare personages als Deadmau5, David Guetta en DJ Qbert.

“DJ Hero 2 brengt mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en muzieksmaken samen om hun favoriete muziek te draaien. De manier waarop die muziek samenkomt, is verfrissend en uniek. Als DJ kan ik niet meer wensen dan dat”, zegt Tiësto. “Ik vind het geweldig om me met dit medium bezig te houden en bij te dragen aan een ijzersterke game met een fantastische soundtrack.”

“Tiësto is één van de grootste DJ's ter wereld. Hij toert over de hele wereld en werkte op vijf succesvolle albums samen met een aantal van de meest toonaangevende internationale artiesten”, stelt Tim Riley, Vicepresident Muziekzaken van Activision.“We hebben een geweldig team van de beste DJ's en nu voegt Tiësto met zijn unieke stijl iets heel bijzonders toe aan de beste entertainmentsoundtrack van het jaar.”

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van DJ Hero 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief