HyperX introduceert 'FURY' geheugen

RDJ134 10 april 2014 om 01:42 uur

Wie een beetje bekend is met hardware en gaming weet wie Kingston Technology is. Want dit bedrijf maakt sinds jaar en dag diverse soorten hardware om ons PC gamers het leven een stukje makkelijker en vooral sneller te maken. Hun nieuwste product is de HyperX FURY geheugen die in verschillende grote en belangkijker kleuren komt. Daarnaast pas het geheugen zich aan bij je huidige systeem en hoef je niet meer zelf over te klokken, want dit gaat nu automatisch. Ook komen ze binnenkort uit met een speciale HyperX FURY SSD zodat we geen lange laadtijden meer hebben tijdens het gamen. Maar goed, hier is het persbericht met alle tech specs.


HyperX®, onderdeel van Kingston Technology Company Inc, wereldwijd leider in geheugenproducten, introduceert de HyperX FURY geheugenmodule voor beginnende gamers en enthousiastelingen. De HyperX FURY vervangt de HyperX blu geheugenreeks. De nieuwe, next-generation high-performance geheugenmodule biedt automatische overclocking met een asymmetrisch en agressief heatspreader ontwerp voor de ultieme, kostenefficiënte computerbeleving.

De HyperX FURY geheugenmodule is volledig Plug and Play (PnP) waardoor hij zonder handmatige BIOS tuning binnen de snelheidsmogelijkheden van het systeem automatisch overclockt. Het design van de nieuwe heatspreader komt in vier kleuren (blauw, zwart, rood en wit) met zwarte PCB's waardoor gamers, PC-modders en systeembouwers de kleuren op hun systeem design kunnen afstemmen. De HyperX FURY is beschikbaar in frequenties van 1333MHz, 1600MHz en 1866MHz.

Aan de HyperX FURY geheugenreeks wordt binnenkort ook de HyperX FURY SSD toegevoegd. Deze SSD is eveneens ontworpen voor startende gamers en enthousiastelingen die sneller in de game willen komen. Met de HyperX FURY SSD kunnen PC's en applicaties sneller laden en verbetert de algehele reactiesnelheid van het systeem.

"We zijn trots op deze nieuwste toevoeging aan de HyperX DRAM familie voor beginnende gamers die hun game- en gebruikerservaring willen vergroten," zegt Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. "Dit is een geweldig product voor iedereen die tegen een betaalbare prijs zijn systeem wil upgraden."

De HyperX FURY is verkrijgbaar als 4GB en 8GB module of als 8GB of 16GB kit van twee en wordt geleverd met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning.

HyperX FURY Memory toepassingen en specificaties:

PnP: Plug and Play met automatische overclocking van het geheugen tot de maximale specificaties van het systeem
Capaciteiten: 4GB singles, 8GB singles, 8GB kit, 16GB kit
Frequenties*: 1333MHz, 1600MHz, 1866MHz
CAS Latency: 9, 10
Voltage: 1.5V
Heatspreader: Stijlvol en agressief in blauw, zwart, rood en wit
PCB: Zwart
Betrouwbaar: 100% getest
Garantie: Levenslange garantie en gratis technische ondersteuning

Reageer