Vanavond op TV/4 juni

RDJ134 4 juni 2014 om 17:00 uur

Voor een woensdag verwacht je eigenlijk wel een hoop films, maar de realiteit is vandaag minder waar. Ik heb slechts drie films die het kijken waard zijn kunnen opduiken en één hier van is zelfs een romantische komedie. Maar geen nood, dat is niet de film tip van vandaag, want dat is The Great White Hype een komedie die het boksen op de hak neemt en eigenlijk een verkapte stoner film is.

1: De avond beginnen we goed met neuken zonder gezeik, althans Friends with Benefits. Want deze film bracht in 2011 deze nu zo ingeburgerde uitspraak, maar iedereen weet dat vriendschap en seks niet samen gaan en gescheiden moeten worden gehouden. Dat is nou precies waar deze film over gaat.






2: RTL 7 is nog steeds bezig met het uitzenden van alle James Bond films, en vandaag is het de beurt aan Tommorow Never Dies die uit kwam in 1997. Wederom is het aan 007 om de wereld te redden en deze keer probeert hij een oorlog tussen China en Engeland te voorkomen. Zoals altijd... het is James Bond, dus actie, lekkere vrouwen en een stompzinnig verhaal.





3: The Great White Hype (1996) is om 00:30 op RTL 7 te bewonderen, en deze stoner movie is flauw en probeert boks films in het algemeen op de zeik te nemen. Het heeft een hele sterke jaren negentig vibe en daarom is het ook niet erg verwonderlijk dat je onder anderen Samuel L. Jackson, Damon Wayans, Jeff Goldblum, Jon Lovitz, Cheech Marin en Jamie Foxx in deze film kan zien.



Reageer