Vanavond op TV/6 juni

RDJ134 6 juni 2014 om 17:00 uur

Hatsikideee het is weekeinde en als je vanavond niet op stap gaat met je vrienden, omdat je deze net als ons niet hebt, dan zijn er voor de thuisblijvers drie goede films om uit te kiezen. Onze film tip is Tomb Raider die verdomd cool is, en dat kunnen we helaas niet zeggen van het vervolg dat ook vanavond op TV is te zien.

1: Films gebaseerd om een video game zijn bijna altijd grote flops in de bioscopen, maar Lara Croft: Tomb Raider (2001) was een uitzondering die zelfs bij de fans van de beroemde tieten games goed werd ontvangen. Want Angelina Jolie wist een zeer goede en indrukwekkende Lara Croft neer te zetten in een leuk verhaal. Deze must see film (die ik zelf origineel in mijn collectie hebt) begint om 20:30 op RTL 5.





2: Om 20:55 is voor wie wat serieuzere films wilt zien op Eén het Franse Intouchables (2011) te zien. Deze is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een rijke man die invalide raakt en als hulp een jongere krijgt die afkomstig is uit een slechte buurt. Het is grappig, ontroerend en drama dat terecht vele prijzen in de wacht sleept.





3: 22:30 is de tijd dat op RTL 5 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) te zien zal zijn, en deze film stelde veel fans van de eerste Tomb Raider film diep teleur. Het verhaal was slap en ook Angelina Jolie lijkt er niet veel zin meer in te hebben. De film deed het heel erg slecht en het is dan ook niet zo heel erg raar dat er nooit meer een derde deel is verschenen. Aan de andere kant moet je het natuurlijk gezien hebben om te haten, toch??



Reageer