Vanavond op TV / 28 augustus

RDJ134 28 augustus 2010 om 16:38 uur

Deze zaterdag avond zijn er een aantal hele sterke films te zien op de Nederlandse TV, uiteraard zijn de meeste dikke actie. Maar onze tip is Running Scared (2006), die er visueel behoorlijk goed uit zien en nog vol keiharde actie zit.

1: De avond begint om 20:00 op RTL 7 met de IRA film The Devil's Own (1997), daarin zien we Brad Pitt als een Noord Ierse 'vrijheids strijder' die een wapen deal in Amerika moet rond krijgen. Uiteraard gaat dit niet geheel volgens plan.



2: Ook om 20:00 gaat James Bond los in Licence to Kill uit 1989, daarbij heeft hij schijt aan zijn meerdere en gaat hij op een persoonlijk wraak tocht tegen een drugs baron. Actie, mooie vrouwen, onliners en vooral vette gadgets.



3: Om 22:05 is het tijd om naar RTL 8 te zappen voor de zeer lekkere thriller Nightwatch (1997), waarin Obi-Wan Kenobi.... ik bedoel Ewan McGregor verdacht wordt van een gruwelijk moord. Zeer sterke film die zeker de moeite van het kijken waard is.



4: De filmtip van vandaag is Running Scared uit 2006, daarin zien we hoe Paul Walker de wapens die zijn gebruikt tijdens een mislukte deal moet dumpen, alleen waren de slachtoffers geen dealers maar corrupte agente. Deze film is fookin' hard en visueel word het heel erg apart gebracht. Anyway dit actie festijn begint om 22:10 op RTL 7.



5: Wie zin heeft in een erg lamme film kan om 22:45 op Veronica afstemmen voor The Glimmer Man (1996) met in de hoofdrol Steven Seagal als filosofische agent die veel onzin uitkraamt en botten breekt. Als komische side kick heeft hij grappentapper Keenen Ivory Wayans bij zich.



6: Tot slot sluiten we deze zaterdag avond af om 00:10 op RTL 5 met It's All Gone Pete Tong (2004) een verplichte film voor alle liefhebbers van House muziek. Deze verteld het verhaal van Frankie Wilde een ooit populaire DJ die zijn vrouw, platenmaatschappij en zelfs zijn gehoor is kwijt geraakt. De film is een mix van drama, komedie en vooral veel house muziek. Dus gewoon checken die handel.

Reageer