Vanavond op TV / 7 september

RDJ134 7 september 2010 om 16:00 uur

Vandaag zijn er weer een aantal noemenswaardige films op de Nederlandse TV te zien, en daarbij is de film tip van vandaag The Mexican. Zeer sterke film met Brad Pitt en Tony Soprano.

1: 20:30 is op RTL 7 de komedie Bedazzled uit 2000 te zien, hier in hoe Brendan Fraser van de duivel zeven wensen krijgt. Deze word gespeeld door de toen nog redelijk lekkere Elizabeth Hurley, en uiteraard heeft deze een adertje onder het gras. Leuke film met een aantal leuke scènes.



2: Wie niet van de komdie is, kan om 20:30 naar Veronica overschakelen voor The Mexican (2001). Daarin moet Brad Pitt voor een crimineel een antiek wapen op halen die vervloekt zou zijn, en ondertussen doet zijn huidige vriendin er alles aan om hem op het rechte pad te krijgen.



3: RTL 7 zend om 22:15 The Nutty Professor (1996) uit, deze film zie je hoe Eddie Murphy als dikke professor er dankzij een drankje in slaagt te veranderen in zijn alter ego Buddy Love. Naast deze twee rollen speelt Eddie nog een aantal andere karakters en dat doet hij goed dat ze soms niet eens opvallen. Zeer grappige film die helaas een aantal matige vervolgen kreeg.

Reageer