Vanavond op TV / 14 september

RDJ134 14 september 2010 om 16:16 uur

Wie vanavond zin heeft om lekker te lachen, kan gaan kiezen uit een aantal redelijk leuke films. Nu zijn we niet echt van de stoner humor en daarom is de film tip voor vandaag Ghost World uit 2001, en deze is weer gebaseerd op een succesvolle comic.

1: Om 20:30 is op Veronica de zeer flauwe en stiekem toch wel erg grappige Deuce Bigalow: Male Gigolo uit 1999 te zien. Daar in kunnen we zien hoe Rob Schneider van aquariumschoonmaker naar Gigolo gaat omdat hij diep in de schulden zit. Deze film heeft een aantal erg leuke momenten, en moet het vooral hebben van de dubbelzinnige humor.



2: Wie van diepgaande en vooral sarcastische humor houd kan om 20:30 beter afstemmen op RTL 8 voor de film Ghost World uit 2001. Daarin zien we hoe twee totaal niet populaire meiden tegen hun leeftijdsgenoten en de wereld kijken. Beiden zijn er van overtuigd dat ze hun idealen zullen realiseren als ze zijn afgestudeerd, daarbij ontzien ze niets en niemand van hun sarcasme. Alleen of dit ook echt werkt in de grote mensen wereld is een ander verhaal, deze film is gebaseerd op een gelijknamige comic.



3: Veronica zend om 22:10 de film Down To Earth (2001) uit met in de hoofdrol de legendarische stand up comedian Chris Rock. Deze heeft de neiging om of een extreem goede of erg slechte film rollen te kiezen, en deze film valt er een beetje tussen in.Want wanneer Chris Rock word dood gereden krijgt hij nog even de kans om in een andermans lichaam terug te keren naar de aarde, uiteraard levert dit de nodige leuke momenten op. Deze film is overigens een remake van het veel betere Heaven Can Wait uit 1978.



4: Tot slot kan je om 22:20 op RTL 7 kijken naar Big Nothing uit 2006, daarin zien we hoe twee losers proberen een dominee te chanteren. Alleen loop dit totaal verkeerd af en word het één grote bende. In de hoofdrollen zien we David Schwimmer uit Friends en Simon Pegg die vooraal onsterfelijk is geworden met de Engelse zombie komedie Shaun of the Dead uit 2004.

Reageer