Pixel arcade kast op de Dutch YouTube Gathering

RDJ134 22 mei 2015 om 20:30 uur

Ga jij morgen ook naar de Dutch YouTube Gathering?? wij niet want we hebben andere dingen te doen. Maar mocht je morgen daar heen gaan vergeet niet om daat CS Piet de groeten van ons de te doen, en de Pixel Arcade kast te spelen. Want ja er is een Pixels Pac-Man kast aan wezig. Maar daar meer over in de het onderstaande persbericht dat we eerder vandaag in de mailbox vonden.


Vandaag viert PAC-MANâ„¢ - één van de meest iconische videogame figuren allertijden - zijn 35e verjaardag. PAC-MAN is vanaf 20 augustus te zien in de nieuwe bioscoopfilm PIXELS van Sony Pictures.

Ter gelegenheid van PAC-MANs verjaardag heeft de bekende Nederlandse YouTuber en fervente gamer Colin Wijnholds (KOOLEIN) vandaag als eerste op de unieke PIXELS PAC-MAN arcadekast gespeeld en de eerste high-score in de machine gezet. Zijn fans kunnen morgen (23 mei) proberen zijn high-score te verbeteren tijdens de Dutch YouTube Gathering (DYTG) in de Jaarbeurs te Utrecht. Op zaterdagmiddag brengt Colin een bezoek aan de speciale PIXELS-stand op het evenement om het op te nemen tegen zijn fans.

De filmstudio viert PAC-MANs verjaardag met diverse feesten wereldwijd en online via social media. Zo is Professor Toru Iwatani, de bedenker van PAC-MAN, aanwezig bij een speciaal verjaardagsfeest in Chicago, is er in Tokio een GUINNESS WORLD RECORDâ„¢ verbroken en is PAC-MAN door het Verenigd Koninkrijk met een GoPro camera de ruimte in gelanceerd.

Filmliefhebbers kunnen de activiteiten volgen via www.facebook.com/PixelsFilmNL. Hier is sinds deze week de nieuwste trailer van PIXELS te bekijken en er volgen updates over de lancering van de nieuwe mobiele game 'Pixels Defense' van BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. waar PAC-MAN en andere video game personages uit de film in zitten.

Reageer