Nieuws: Into the Badlands krijgt een tweede seizoen

Geschreven door RDJ134 op 13 mei 2016 om 22:00 uur

Persoonlijk heb ik nog helemaal niks van Into the Badlands gezien, maar ik hoor er heel erg veel goede verhalen over en zal forum lid Coola binnenkort zijn impressie van het eerste seizoen in een artikel met ons delen. AMC Nederland was zo vriendelijk om mij het onderstaande persbericht over het tweede seizoen en de herhaling van het eerste toe te sturen. Wat dankzij een copy paste actie van mijn kant hier onder is te lezen.


De cultserie Into The Badlands, waarmee AMC martial arts-drama naar een hoger plan heeft getild, krijgt een tweede seizoen. De 10 nieuwe afleveringen zullen in het najaar van 2017 uitgezonden worden. In de 125 landen waar de serie te zien was, gooide het eerste seizoen hoge ogen bij critici en bij liefhebbers van het genre. Zij waren met name te spreken over de spectaculaire gevechtsscènes die naadloos aansloten bij het sterke scenario.

De Nederlandse première van het tweede seizoen zal tegelijk vallen met die in de VS, maar later op prime time onze tijd herhaald worden.

Wie het eerste seizoen gemist heeft of opnieuw wilt zien; vanaf donderdag 2 juni wordt de serie herhaald met een uitzending op elke donderdag om 22.00 uur.

Into the Badlands vertelt het verhaal van 7 feodale rivalen die hun macht afdwingen met een leger van Clippers, superstrijders die uitblinken in trouw en gevechtskunst. Elk van deze 7 onverlaten wil meer macht tot één van hun Clippers een jonge strijder onder zijn hoede neemt en de onbetwistbare trouw aan hun meester in twijfel durft te trekken.

We zien Daniel Wu in de rol van super-Clipper Sunny en Aramis Knight als zijn jonge protégé M.K. Marton Csokas en Emily Beecham geven gestalte aan de meedogenloze rivalen Quinn en Widow. Deze laatste spreidt een opmerkelijk staaltje van Martial Arts ten toon, getuige de openingsscene van het eerste seizoen.

AMC is in Nederland te ontvangen via o.a. Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium and Compenz.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Into the Badlands Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief