Boef zorg voor onrust in Tilburg na fittie met Para Soma *update 15:30*

RDJ134 12 september 2016 om 15:33 uur

De Alkmaarse rapper Boef is een fenomeen opzich geworden, hij heeft een lekker album uitgebracht en treed over al door het land op. Ook is hij dominant aanwezig op social media en YouTube waar hij zo nu en dan het aan de stok krijgt met andere rappers en mensen die hem dissen. Gister avond heeft een lopende vete tussen hem en Para Soma heeft gisteren een hoogte punt bereikt en zijn er klappen uitgedeeld. Via sociaal media claimt Boef de overwinning en beticht Para Soma hem er van niemand geslagen te hebben. Op dit rellen en rennen evenement in Tilburg waren volgens de NOS honderd mensen afgekomen die bewapend waren met stokken en zou het gevecht door de politie voorkomen zijn. Dus totale chaos die vast en zeker nog een vervolg gaat krijgen. Trouwens dank aan de homies van Fakka.nl voor de beelden en de doorlopende info.

Update: Boef heeft zijn Instagram op prive gezet, maar de claim op overwinning video duikt over al op YouTube op. Net als de eerste beelden van een bebloede Para Soma.

Update: De politie heeft Boef opgepakt (want ja politie pakt nu eenmaal boeven op) voor opruiing. Daarnaast heeft Para Soma laten weten dat de fittie over is, beiden hebben het uitgevochten en thats it.






De politie heeft een bekende rapper opgepakt in verband met zijn rol bij de onrust in Tilburg gisteravond. De politie heeft daar mogelijk een vechtpartij voorkomen tussen aanhangers van twee rappers. Rapper Boef, die in Rotterdam is aangehouden, is een van hen. Hij wordt verdacht van opruiing.



De politie heeft een massale vechtpartij in Tilburg-Noord voorkomen. De knokpartij zou op sociale media zijn aangekondigd. De aanleiding is volgens de politie mogelijk een vete tussen twee bekende rappers. Wie dat zijn, is niet bekend.

De politie kreeg telefoontjes van inwoners uit het noorden van de stad. Daar liep een groep van meer dan honderd mensen gewapend met stokken door de straten.

De politie rukte massaal uit. De hulp van andere districten werd ingeroepen om problemen te voorkomen. Agenten uit Breda, van de eenheid Oost-Brabant en de Landelijke Eenheid kwamen te hulp. Op verschillende strategische punten in het noorden van Tilburg werden politie-eenheden neergezet. Een helikopter hield de situatie vanuit de lucht in de gaten.










Reageer