Vanavond op TV / 24 november

RDJ134 24 november 2010 om 16:16 uur

Nu de week officieel door midden is, zijn er ook wat meer films vanavond op de Nederlandse TV te zien. En ondanks die stront vervelende Ewoks is Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi onze favoriet. Waarom?? Slave Leia outfit.

1: 20:30 is op RTL 8 een lekkere oldskool thriller te zien, want The Glass House (2006) is zo film die je op het puntje van je stoel houd. Want na de tragische dood van hun ouders verhuizen twee tieners (broer en zus) naar hun adoptie ouders die toch niet helemaal zijn zoals ze zichzelf voordoen.



2: 20:30 is de tijd dat op RTL 7 Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) begint. Dit is het derde en laatste deel van de originele trilogie, en kon eigenlijk niet in de schaduw van The Empire Strikes Back staan. Maar dankzij de Slave Leia outfit en het erg sterke eerste gedeelte is het toch nog een toch nog een memorabele film geworden.



3: Wie geen zin heeft in een thriller of science fiction, kan om 20:40 beter afstemmen voor het zeer onderschatte Apocalypto (2006) van Mel 'you will blow me first' Gibson. Daarin zien we het verhaal van een jonge krijger die ontvoerd word om geofferd te worden aan een Maya god. Verhaal is erg rauw en word vooral er bloederig en hard in beeld gebracht.



4: Tot slot van deze woensdag kan je om 23:10 op RTL 7 Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991) kijken, dit is pure jeugd sentiment met deze live action film van onze favoriete schilpadden. Deze film is eigenlijk zo fout nu, dat het gewoon weer super is om te kijken. Wel met een stuk pizza er bij, anders voel je die vibe niet.

Reageer