Rapper Boef is weer op vrije voeten *update 17:55*

RDJ134 15 september 2016 om 17:01 uur

Drie dagen geleden gingen de rappers Boef en Para Soma met elkaar op de vuist na een lang lopende internet vete. Daar kwam een hoop volk en de politie op af die later in de nacht Boef op pakte in Rotterdam omdat deze zich schuldig zou hebben gemaakt aan opruiing. Even leek het er op dat deze 14 dagen verlenging zou krijgen, maar vandaag is hij ondanks een lopend onderzoek op vrije voeten en gelijk alweer in de problemen omdat hij een Wajong-Uitkering heeft, maar wel in een dikke wagen rijd, en inkomsten heeft met zijn optredens. Dit krijgt vast en zeker nog een vervolg, dus stay tuned want: Gewoon Boef!!

Update: Boef reageerd op de Wajong-Uitkering. Want de media doet zijn feiten weer eens niet checken.


Rapper Boef, die dit weekend werd aangehouden, is weer op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte. De 23-jarige rapper uit Tilburg werd aangehouden op verdenking van opruiing.

Volgens het Openbaar Ministerie werkte Boef niet mee aan het onderzoek en kon daarom pas vandaag worden vastgesteld dat er onvoldoende bewijs is om hem nog langer vast te houden. Het onderzoek wordt voortgezet.


Nu heb ik weer een Wajong uitkering , kom op man media doe ff beter je best en stop die leugens te verspreiden #mediaisilluminatie

A video posted by Boef Aka Mr Wajong Uitkering😂 (@boef072) on




Alleen maar positiviteit , laat die haat man , laten we weer Vuur brengen 🔥🔥🔥🔥

A video posted by Boef Aka Mr Wajong Uitkering😂 (@boef072) on





Reageer