Rapper Boef bij RTL Late Night aangevallen door de gasten

RDJ134 16 september 2016 om 01:20 uur

Rapper Boef heeft gisteren een cruciale fout gemaakt door zijn verhaal te vertellen over alle opheft rond om zijn vechtpartij met Para Soma en zijn arrestatie. Hij vergat dat hij hier letterlijk voor de haaien is gegooid, zo is RTL's Uncle Tom Umberto Tan behoorlijk geïrriteerd als Boef hem op wijst dat hij niet van zijn bed is gelicht, maar is aangehouden naar een optreden in Rotterdam. Valt misdaad verslaggever John vander Heuvel hem aan over zijn taal en gedrag in zijn blogs, maar kijken zijn kinderen wel naar hem. Grappig is dat vander Heuvel zelf ook diverse keren door advocaten en onderzoekers is genoemd als lekker van illegaal bij de politie verkregen informatie aan de pers, zoals in onder andere ook het geval was met Badr Hari zijn zaak.

Dan is er nog Jeanine Hennis-Plasschaert die haar mond vol heeft over vrijheid en vrijheid van meningsuiting maar Boef walgelijk in zijn gedrag vindt. Terwijl hij niks strafbaars doet, en zij zich al diversen keren heeft moeten verantwoorden in de tweede kamer over haar wanbeleid in het leger en kanker verwekkende verf waar defensie medewerkers aan bloot zijn gesteld onder haar termijn. Tot slot is er de erg enge Rick Nieman die zijn vooroordelen al klaar heeft over Boef zonder ook maar één vlog gezien te hebben en zijn hele mening baseert op enkele minuten negatief beeld.

Ik heb medelijden met Boef die vanavond letterlijk voor de (media) haaien is geworpen en aan stukken getrokken. Ik kies niet zijn kant of zo, maar me maag draait om als Hennis met een vingertje op de tafel tikt en roept dat de politie niet provoceerd. Ik weet niet in welke wereld zij leeft, maar politie (spreek uit eigen ervaring hier) heeft er een handje van je voor niks aan te houden, ID vragen, auto doorzoeken en bloed onder je nagels te halen in de hoop dat je wat zegt of doet. Maar goed, GEWOON BOEF!! Tip gozer, doe volgende keer je huiswerk met dit soort programma's want met Hennis en vander Heuvel had je met een kleine Google search al aardig wat dirt gehad om ze terug te bijten.







Reageer