Vanavond op TV / 27 november

RDJ134 27 november 2010 om 16:17 uur

Zo het weekeinde is weer in full effect en mocht je vanavond niet weg gaan, of juist later in de nacht op stap te gaan. Dan kan je eerst nog even een aantal hele vette films op de TV bekijken. Hoewel Max Payne erg nice was (en slechte game verfilming) door de aanwezigheid van Mila Kunis, is onze favoriet toch The Bourne Identity (2002) geworden. Geweldige actie film die nog twee hele brute vervolgen kreeg. Oja ook enkele jaren geleden verscheen er nog de erg vermakelijk game The Bourne Conspiracy voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

1: 20:00 kickt SBS de avond af met zeer leuke animatie film Ratatouille (2002) waarin we zien hoe een hele lief ratje zijn droom om chef kok te worden nastreeft. Alleen zijn ratten niet gewenst in de Franse keuken, dus moet hij een compromis sluiten met de slungelige keukenhulp Linguini. Erg leuke film die je zeker een keer gezien moet hebben.



2 Wie nier op een knuffelbare en kokende rat zit te wachten, kan om 20:00 beter op RTL 5 afstemmen. Want daar begint The Bourne Identity (2002) waarin we zien hoe Matt Damon als Jason Bourne probeert te achterhalen wat er is gebeurd voor hij uit zee werd opgevist met een geheugenverlies. De film oogt wat traag (met soms prachtige beelden), maar als het eenmaal los gaat dan word er dankzij Krav Magra onwijs ass gekickt. Deze remake kreeg nog twee vervolgen, alleen is Matt Damon helaas niet meer te porren voor een vierde deel.



3: Mochten de bovenstaande films je niet aan spreken dan kan je nog altijd om 20:30 op Veronica kijken naar het erg melige Meet the Spartans (2008) waarin nonstop flauwe grappen op je afgevuurd worden. Want deze spoof komedie neemt films als Spiderman, 300 en vele andere in de maling, en moet Britney Spears het ook nog ontgelden.



4: Wie blijft zitten op Veronica kan om 22:00 het erg vette ]Beowulf (2007) bekijken, deze computer animatie voor volwassenen verteld het eeuwen oude verhaal over de strijd van Vikingen en het monster Grendel. Het word allemaal heel erg mooi in beeld gebracht en is er een naakte GCI versie van Angelina Jolie te zien, dus wat wil je nog meer. Ook verscheen er een gelijknamige game, die ook niet eens zo heel erg slecht was.



5: Tot slot kan je om 22:15 op RTL 5 kijken hoe onderbroeken rapper Marky Mark aka Mark Wahlberg in de schoenen van Max Payne (2008) stapt. Het verhaal heeft uiteraard weinig te maken met de gelijknamige gameserie, maar dankzij de aanwezigheid van de verdomd lekkere Mila Kunis (die als ze niet acteert zich gek speelt met World of Warcraft) nog enig zins lekker weg kijkt.

Reageer