Amazon Prime nu ook in Nederland

RDJ134 14 december 2016 om 19:30 uur

De kans is groot dat je nog nooit van Amazon Prime hebt gehoord, maar daar komt sinds vandaag verandering in. Want dit is een streaming dienst zoals Netflix, maar dan met een hoop films en originele content die je niet zal vinden op Netflix. Wat opvalt is dat het redelijk goedkoop is en ter introductie voor een halfjaar € 2,99 per maand is en dat is behoorlijk cheap sterker je kan er niet eens een Big Mac voor kopen. Dus als je Netflix alweer een beetje beu ben of nog meer honger naar films en TV series hebt, dan raad ik je zeker aan om deze dienst die spotgoedkoop is te proberen. Maar goed, hier is het gehele persbericht.


vandaag aan dat Amazon Prime Video vanaf nu wereldwijd beschikbaar is voor klanten in meer dan 200 landen. Deze dienst biedt populaire nieuwe series zoals The Grand Tour van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May (momenteel het bestgewaardeerde tv-programma op IMDb met een rating van 9,4 na meer dan 20.000 beoordelingen) en met prijzen overladen series als The Man in the High Castle, Transparant, Mozart in the Jungle, Tumble Leaf en nog veel meer. Klanten kunnen kiezen voor een lidmaatschap op PrimeVideo.com en kijken op Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, en populaire LG en Samsung Smart TV's. Amazon Prime-leden in België, Canada, Frankrijk, India, Italië en Spanje kunnen vanaf vandaag al kijken, zonder aanvullende kosten op hun Prime-lidmaatschap. Klanten in nieuwe Prime Video-landen kunnen zich via PrimeVideo.com registreren voor een gratis proefperiode van 7 dagen en vervolgens zes maanden genieten van Amazon Prime Video voor een introductieprijs van € 2,99 per maand.

"Vol trots kondigen wij aan dat fans over de hele wereld vanaf vandaag toegang hebben tot Prime Video," zegt Tim Leslie, Vice President, Internationaal, Prime Video. "The Grand Tour en andere veelgeprezen Amazon Original Series als Transparent, Mozart in the Jungle, The Man in the High Castle en vele andere Hollywood-films en tv-programma's, zijn nu beschikbaar voor een introductieprijs van slechts € 2,99 per maand. En het leuke is: we zijn pas net begonnen."

Hoe werkt het
Leden kunnen Amazon Prime Video kijken in het Engels, met Franse, Italiaanse, Portugese en Spaanse ondertitels en voor veel programma's is nasynchronisatie beschikbaar. Leden kunnen altijd en overal films via de Amazon Prime Video-app op Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, populaire LG en Samsung Smart TV's of online op PrimeVideo.com kijken. Leden kunnen alle films en tv-series downloaden, zodat deze offline beschikbaar zijn. Zo kun je films en series in bijvoorbeeld het vliegtuig of de trein kijken zonder extra kosten.
Prime Video-leden kunnen zelf bepalen hoeveel data ze gebruiken tijdens het streamen en downloaden. Leden kunnen kiezen uit de instellingen 'Good', 'Better' en 'Best', die allen gebruikmaken van de superieure compressietechnologie van Amazon Prime Video. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder data wordt gebruikt zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Het geautomatiseerde systeem van Amazon Prime Video kiest zelf de beste streaming instellingen voor klanten, op basis van het apparaat, de locatie en de Internet Service Provider. Zo blijft de beeldkwaliteit uitstekend en zijn er minder onderbrekingen, zelfs bij een slechte of wisselende internetsnelheid.
Aanbod

Amazon Prime Video-leden over de hele wereld kunnen nu kijken naar The Grand Tour, met de grootste première ooit op Prime Video, meervoudig Golden Globe-, Emmy-, en BAFTA-winnaar Transparent, meervoudig Golden Globe-winnaar Mozart in the Jungle, en een van de meest populaire Amazon Original Series ooit: The Man in the High Castle. De meeste Amazon Original Kids Series zijn ook beschikbaar, waaronder animatieserie Creative Galaxy, live-actionverhaal Gortimer Gibbon's Life on Normal Street en meervoudig Emmy-winnaar Tumble Leaf. Volgend jaar worden nieuwe Amazon Original Series aan de dienst toegevoegd, zoals Woody Allen's Crisis in Six Scenes, David E. Kelley's Goliath met Billy Bob Thornton, de docuserie American Playboy: The Hugh Hefner Story, en Sneaky Pete van Bryan Cranston en Graham Yost, met Giovanni Ribisi in de hoofdrol. Prime Video-leden kunnen ook honderden populaire series en blockbusters bekijken.
Prijs

Amazon Prime Video is nu zonder extra kosten beschikbaar voor leden in België, Canada, Frankrijk, India, Italië en Spanje, en voor klanten in nieuwe Prime Video-landen voor € 2,99 per maand gedurende de eerste zes maanden. Dat is een korting van 50% op de standaardprijs van € 5,99 per maand. Bezoek PrimeVideo.com om de proefperiode van 7 dagen te starten.

Reageer