Assassin's Creed Origins expositie open voor publiek

RDJ134 24 oktober 2017 om 17:27 uur

Aanstaande vrijdag is Assassin's Creed Origins verkrijgbaar voor de bekende systemen en is de PR er omheen goed bezig. Zo kunnen fans nu GRATIS!! op Utrecht Centraal bij een expositie langs, maar daar meer over in het onderstaande persbericht en Ubisoft kennende zal er zeker nog een video over verschijnen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.


De speciale expositie rondom Assassin's Creed Origins, de Assassin's Creed Origins Expo, is vanaf nu gratis toegankelijk voor publiek op Utrecht Centraal. Fans kunnen zich tot en met zondag 29 oktober in het Oude Egypte wanen en terugkijken op tien jaar aan gamegeschiedenis.



Feestelijke opening

De Assassin's Creed Origins Expo werd gisterenavond feestelijk geopend voor een selecte groep gelukkigen die allen zagen dat de sleutel van de Expo door een adelaar werd overhandigd aan Arie Koomen. Arie is al sinds het begin van de Assassin's Creed-serie fan en vertelde bezoekers dan ook maar al te graag over zijn passie. Marein Meijer, Egyptoloog, nam iedereen vervolgens mee terug in de tijd en vertelde meer over hiërogliefen, het Oude Egypte en natuurlijk de farao's. Vervolgens was er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om de Expo op eigen tempo te ontdekken, foto's te maken met de adelaar of plaats te nemen op Cleopatra's troon. Sfeerfoto's van deze avond zijn hier te vinden (foto's: Pim Geerts).

Expo gratis toegankelijk voor publiek

De deuren van de Assassin's Creed Origins Expo staan sinds vandaag open voor het grote publiek. De expositie is gratis toegankelijk en geeft bezoekers niet alleen de kans om in de wereld van Assassin's Creed Origins te stappen, maar ook om de geschiedenis van de inmiddels tien jaar oude serie te ontdekken. Bovendien nemen bezoekers letterlijk een duik in de iconische hooibaal en schaffen zij ter plekke exclusieve merchandise aan.

Reageer