Nieuws: Assassin's Creed Origins: The Curse of the Pharaohs - Launch Trailer

Geschreven door RDJ134 op 12 maart 2018 om 17:56 uur

Goed nieuws voor de gamers die maar geen genoeg kunnen krijgen van Assassin's Creed Origins (recensie) is er goed nieuws, want morgen verschijnt er de tweede DLC voor het spel. Ubisoft was zo vriendelijk om hier een persbericht over te sturen en een nieuwe trailer die een redelijke WTF?? moment heeft. Dus ram op play en enjoy.


De tweede downloadbare content (DLC) voor Assassin's Creed Origins, The Curse of the Pharaohs, is vanaf morgen verkrijgbaar. In The Curse of the Pharaohs beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn, vier jaar na de gebeurtenissen van Assassin's Creed Origins. Spelers blijven Bayeks reis volgen terwijl hij naar de oude hoofdstad, Thebe, reist om een ​​vloek te onderzoeken die de regio teistert.

De uitbreiding dompelt spelers onder in de Egyptische mythologie en daagt spelers uit om beroemde farao's en mystieke beesten te verslaan terwijl ze de tempels van Karnak en Luxor ontdekken, evenals de geheime tombes van de Vallei der Koningen. The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level van spelers tot 55 en introduceert nieuwe craftinglevels, resources en vaardigheden. Spelers genieten tevens van nieuwe outfits en uitrusting, inclusief zeldzame en legendarische wapens, gebaseerd op de klassieke Egyptische mythologie.

The Curse of the Pharaohs is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar voor €19,99.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Assassin's Creed: Origins Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief