For Honor dit weekeinde gratis te spelen

RDJ134 3 mei 2018 om 21:28 uur

Hoewel For Honor (recensie) een kwakkelende start had met wat server problemen, is het nu na diverse updates een verdomd leuke game om te spelen. Die er overigens ook nog eens prachtig mooi uit ziet en als één van de weinigen ook Dolby Atmos geluid ondersteund (Mijn recensie van de Plantronics RIG 400HX headset die dit geluid ondersteund kan je hier lezen). Mocht je nog niet helemaal zeker van deze titel zijn dan kan je deze vanaf vandaag en het hele weekeinde GRATIS!! ja GRATIS!! en voor niks spelen. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.


For Honor Season VI: Hero's March is vanaf 17 mei beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en PC. Als gratis update brengt Hero's March een gloednieuwe map, grote verbeteringen aan Helden, een nieuwe visual verzamelfunctie en meer. Ook vindt van 3 tot 6 mei het Free Weekend van For Honor plaats.



Nieuwe content Season VI

· Nieuwe map: De nieuwe map, de Beachhead, is gratis beschikbaar voor alle spelers en kan worden gespeeld in alle multiplayer-modi behalve Tribute.

· Grote verbeteringen aan Helden: Het huidige roster van Helden blijft verbeteren. Met Season VI ontvangen de Helden Orochi en Peacekeeper belangrijke updates.

· Visual verzamelfunctie: Met deze nieuwe functie volgen spelers alle visuals die ze in bezit hebben om ze vervolgens toe te passen op elke gear die ze hebben in een apart in-game menu.



Free weekend

Van 3 tot 6 mei is het Free Weekend van For Honor op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers krijgen in het Free Weekend toegang tot het volledige spel, inclusief alle multiplayer-modi, een campagne die solo kan worden gespeeld of met een vriend in online coöp en het originele spel met twaalf unieke helden. Met de introductie van vijf seizoenen aan extra content en de onlangs ingezette dedicated servers zijn spelers in staat om de meest stabiele en gebalanceerde versie van For Honor te ervaren.



Het For Honor-team introduceert opnieuw het Warrior Training Program, het initiatief dat samenwerken tijdens het Free Weekend beloont. Doorgewinterde krijgers die vijf wedstrijden voltooien terwijl samen spelen met Free Weekend-spelers (die het spel niet bezitten) ontvangen twee weken lang de vernieuwde Champion-status. Deze status heeft een waarde van 8.000 Staal en levert nog meer XP-boosts op voor spelers en hun team evenals meer buit na een wedstrijd.



Spelers die verder willen strijden kunnen tot 15 mei profiteren van kortingen op For Honor in alle digitale winkels en daarbij de geboekte voortgang in het Free Weekend behouden. Voor alle details over het Free Weekend van For Honor, bezoek www.forhonorgame.com/freeweekend.

Reageer