Nieuws: Livestream en reveal trailer van Battlefield V

Geschreven door RDJ134 op 24 mei 2018 om 01:51 uur

Mocht je nu net als ik gisteren de reveal live stream en trailer van Battlefield V gemist hebben, dan kan je deze nu beiden hier onder terug bekijken. Persoonlijk ben ik op de graphics na totaal niet onder de indruk van wat ze lieten zien. Waarom?? Battlefield is altijd een vrij realistische oorlogs game geweest die zich afspeelde in de moderne tijd en een uitstapje maakte naar de toekomst. Maar met Battlefield 1 begon de ellende in de vorm van de eerste wereldoorlog of wat daar voor moest door gaan, want al snel was de interpertatie van de wapens vrij en probeerde ze het goed te praten met MAAR ZE HADDEN ECHT KUNNEN BESTAAN. Ja, kabouters ook en die rennen ook niet rond in het spel.

Op dit moment zijn er voor Battlefield 3 en 4 amper nog servers in de lucht en die er zijn spelen alleen een aantal vaste base mappen en dat is het. Dit probleem begint ook langzaam aan zichtbaar te worden bij Battlefield 1 die een leeg loop ondergaat en zelfs het uitdelen van gratis DLC kan het zinkende schip niet meer redden. Dus proberen EA en DICE het nu met Battlefield V die zich afspeelt in de Tweede Wereld Oorlog en daar is normaal ook niks mis mee als ze.. nou uuh dit ook wat realistischer maakte. Want in de trailer zien we gelijk al weer een vrouwelijk soldaat, en de realiteit was dat dit niet veel voorkwam, hoewel in Rusland er veel vrouwen mee vochten. Ander probleem met die ik heb met deze game is dat de makers beloven dat er geen premium season pass komt en ook geen DLC mappen. Of te wel er moet geld verdiend worden aan microtransacties en we weten allemaal dat deze bullshit niet thuis hoort in een online first person shooter. Want skins, uniformen, lootcrates en maskers… come on fook dat.

Tot zo ver mijn nerd rant en ik zal het vast en zeker kopen, want EA zijn Echte Assholes die geen liefde voor Eigewereld hebben en liever hun games met dozen tegelijk naar redacties sturen die het allemaal wel goed praten en hun handje ophouden voor reclame geld. Maar goed, hier is de stream


“Battlefield V is a homecoming for DICE as a studio—a return to the era that came to define the Battlefield franchise. But as nostalgic as we are about World War 2, we wanted to challenge the preconception of the era with an unexpected portrayal of this familiar setting. Our vision with Battlefield V is to let players explore new and untold sides of the conflict that shaped the modern world,” said Oskar Gabrielson, General Manager, DICE. “The scale of each battle and level of immersion is unlike anything we've done before in Battlefield and players are in for an epic journey.”

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Battlefield V Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief