Beyond Good and Evil 2 CGI trailer en samenwerkingsvideo

RDJ134 12 juni 2018 om 01:35 uur

Toen Beyond Good and Evil way back in the days uitkwam was deze bij een zeer kleine groep gamers zeer goed ontvangen en pakte hier mee de cult status die elke video game wel zou willen hebben, want decennia later wordt er nog over de game gepraat en met veel liefde gespeeld. Al jaren houd Ubisoft ons een vervolg voor en deze gaat er nu eindelijk aankomen. Tijdens de Ubisoft presentatie er werd er een samenwerking met Robin (als je hem niet snap ook geen probleem) aangekondigd en een CGI trailer van de game getoond. Dus ram op play en check it.


Beyond Good & Evil breidt het Space Monkey Programma uit om fans en artiesten van over de hele wereld verschillende soorten kunst aan de gamewereld te laten bijdragen, in samenwerking met HitRecord.







Ga met ons mee op dit epische ruimteavontuur en reis naar System 3 voor de prequel van één van de meest geliefde Ubisoft-games. In Beyond Good & Evil 2 ben je een ruimte-piratenkapitein die vrij is om zijn eigen weg te kiezen in dit uitgestrekte open universum.

Reageer