The Crew 2 : Gator Rush - Trailer en Free to play weekeinde

RDJ134 26 september 2018 om 19:28 uur

The Crew 2 is een hele vermakelijke race titel waar van je mijn recensie hier kan lezen. Deze titel heeft nu GRATIS!! ja GRATIS!! DLC gekregen en komt met nieuwe voertuigen, items en een hogere moeilijkheidsgraad. Maar daar meer over in het onderstaande trailer. Mocht je nu nieuwsgierig zijn naar deze titel vanaf morgen kan je het een heel weekeinde lang proberen en dat kan ik je van harte aanraden.


Gator Rush, de eerste grote gratis update van The Crew 2, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC en introduceert onder andere hovercrafts. Daarnaast genieten pc-gamers dit weekend, van 27 tot en met 30 september, gratis van The Crew 2 via Uplay tijdens het Free Weekend. Willen zij hun avontuur voortzetten, dan is dat voordelig mogelijk met kortingen tot wel 45% op alle edities van The Crew 2 op pc via Uplay of de Ubisoft Store (kortingen ook op PlayStation 4).



Gator Rush

In het hart van de zuidelijke moerassen beleven spelers met drie nieuwe Hovercraft-voertuigen de compleet nieuwe Hovercraft-discipline. Naast de Bayou krijgen ook andere iconische locaties door de Verenigde Staten toevoegingen, zoals steile hellingen en scherpe bochten. Spelers genieten van deze toevoegingen in nieuwe events, een Live Xtrem Series-race en in free drive met ook nog eens een aantal gloednieuwe vaardigheden. Voor spelers die beter presteren onder druk brengt Gator Rush tevens de nieuwe moeilijkheidsgraad, Ace Mode, naar The Crew 2. Spelers die succes boeken in de Ace Mode verdienen exclusieve Legendary Loot.

Spelers met de Season Pass van The Crew 2 hebben vanaf vandaag vroegtijdig toegang tot twee extra voertuigen, de Ariel Nomad 2015 en de XK Armored 2018. Overige spelers spelen deze voertuigen vanaf 3 oktober vrij.

De release van Gator Rush is slechts het begin van het avontuur. Het ontwikkelteam is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te introduceren via updates, waaronder een PvP-modus in december, nieuwe disciplines, events, voertuigen en meer.




Reageer