Tom Clancy's Rainbow Six Siege - La Casa de Papel (tijdelijk evenement)

RDJ134 20 november 2019 om 00:17 uur

Het is alweer vier jaar geleden dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) uit kwam en nog altijd redelijk populair is door een grote aanvoer van GRATIS!! ja GRATIS!! content die de game in leven houdt en de free to play weekeindes een hoop nieuwe mensen aantrekken. Vanaf 20 tm 25 november is het dus mogelijk om de game gratis uit te proberen en is er een tijdelijk evenement die helemaal in het teken staat van de Netflix serie La Casa de Papel.


Tom Clancy's Rainbow Six Siege introduceert een gloednieuw, tijdelijk mini-event dat volledig in het teken staat van de iconische Netflix Original Serie, La Casa de Papel. Het in-game event is gratis beschikbaar van 20 tot 25 november. Van 21 tot 25 november is Tom Clancy's Rainbow Six Siege zelfs helemaal gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend, wat betekent dat nieuwe spelers tevens het La Casa de Papel in-game event ervaren.

De nieuwe gamemodus bevat iconische elementen uit La Casa de Papel, speelt zich af op de map Bank en focust zich op de bekende Hostage-modus. De gijzelaar is in dit geval echter gehuld in het beruchte rode pak en het iconische masker dat ook gedragen wordt door de overvallers en hun gevangenen in La Casa de Papel.

Het La Casa de Papel in-game event introduceert tevens een iconisch outfit, bestaande uit een volledig rood pak en masker, voor Operators Vigil en Hibana. In totaal zijn er acht unieke items verkrijgbaar, waaronder uniforms, hoofddeksels, wapenskins en charms. Deze exclusieve bundels zijn verkrijgbaar voor 1680 R6 Credits.

Gedurende het event en het Gratis Weekend van 21 tot 25 november is Tom Clancy's Rainbow Six Siege bovendien met korting tot wel 70% verkrijgbaar, afhangend van platform en editie. Alle progressie die tijdens het Gratis Weekend is geboekt, nemen spelers die tot aanschaf overgaan uiteraard mee.Reageer